Antena Căutare

Ce a găsit o femeie în casă, după ce s-a întors de la serviciu! Imaginile sunt deja virale

Vickie Shelton în vârstă de 51 de ani a mers acasă după ce a terminat serviciul, dar când a intrat în locuință a amuțit. Femeia abia dacă a putut să recunoască locul.

Ușa unei camere din casa deținută de Vickie Shelton Galerie
Vickie Shelton a trăit o adevărată surpriză atunci când a venit acasă, după serviciu | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie din Benton, Tennessee, din Statele Unite ale Americii. Fiindcă lucrează în domeniul relațiilor publice, doamna este nevoită să meargă zi de zi la la birou. Totuși, într-una din zile, surpriza a fost mare atunci când a venit acasă, la terminarea programului de muncă.

Ce a găsit o femeie în casă, după ce s-a întors de la muncă

Vickie Shelton s-a trezit dimineața și totul părea perfect normal. A servit micul dejun, s-a îmbrăcat și a plecat la birou, luându-și la revedere de la câinele său, pe nume Bo. Ziua de muncă s-a desfășurat normal și în nicio secundă femeia nu s-a gândit ce „surpriză” o așteaptă acasă.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Americanca a băgat cheia în ușă, a deschis și, când a vrut să intre în locuință, tot ce a putut face a fost să rămână fără cuvinte, într-o puternică stare de șoc. Femeia în vârstă de 51 de ani s-a gândit, în primă instanță, că hoții au pătruns în casă și au distrus totul, în încercarea de a căuta bunuri de valoare.

Ușa distrusă din casa americancei Vickie Shelton

Femeia a fost uimită când a privit atent obiectele distruse

Totuși, după ce și-a mai revenit puțin din uimire, Vickie Shelton a încercat să analizeze atent ușile sparte, canapeaua distrusă până la vată și obiectele de pe podea, ce prezentau urme de ros. Acesta a fost momentul în care privirea doamnei s-a ațintit asupra lui Bo, câinele său, care se pare că a dorit să se răzbune pe stăpâna sa.

Citește și: Lulu este cel mai bogat câine din lume. Care este povestea animalului cu o avere de 5 milioane de dolari în cont

Cu o zi înainte, camerele de filmat din casă au surprins faptul că patrupedul a făcut dezordine prin casă și, dorind să evite acest lucru, femeia a decis să îl închidă pe Bo într-o singură cameră, ca acesta să nu facă dezastru și în restul casei. Însă nu s-a gândit că privarea de libertate îl va face anxios pe câine și că acesta va deveni și mai agitat și dornic de evadare, lucru care s-a și întâmplat. Practic, acesta a fost modul câinelui de a-și arăta nemulțumirea și revolta și de a-și consuma excesul de energie.

canapeaua  distrusă din casa americancei Vickie Shelton

Câinele a vrut să arate stăpânei cât de mult îi simte lipsa

Așa cum era de așteptat, prima „victimă” a fost chiar canapeaua stăpânei. Chiar dacă inițial a crezut că hoții i-au distrus casa, Vickie Shelton a găsit imediat vinovatul, care era mai mult decât fericit de faptul că femeia a venit acasă și nu mai e singur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o vizită la veterinar, Vickie Shelton a aflat că animalul său de companie suferă de anxietate de separare, așa că momentele în care stăpâna nu este lângă el sunt extrem de grele pentru el. Cu un tratament special prescris de doctor, animalul a fost ajutat să scape de aceste stări și a învățat să își aștepte cuminte stăpâna.

O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat... Holly McGuire face o avere de milioane, după fiecare strănut. Cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x