Antena Căutare

Ce a putut să ceară o mireasă invitaților săi de la nuntă. Ce i-a spus să facă, în schimbul cadourilor

O mireasă a stârnit numeroase reacții în mediul online atunci când a dezvăluit ce are de gând să facă invitaților săi de la nuntă.

mire si mireasa in biserica la nunta Galerie
Mireasa a dezvăluit detaliile pe internet și mesajul a devenit viral | sursa foto: Shutterstock

O tânără și-a luat inima în dinți și a dezvăluit ce s-a gândit să facă invitaaților săi de la nuntă. Mesajul publicat inițial pe Facebook a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în mediul online. Nu a durat mult și oameni de pretutindeni i-au trimis mesaje.

Ce a putut să ceară o mireasă invitaților săi de la nuntă

Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. De cele mai multe ori, evenimentul este pregătit cu foarte mult timp înainte. Fiecare detaliu este analizat cu atenți și se aleg cu grijă meniurile, decorurile, florile, locația și multe altele. Fiecare mireasă își dedică timp pentru a se asigura cu totul iese fix așa cum și-a dorit și că petrecerea de nuntă este una cât mai frumoasă ș reușită pentru toți cei prezenți.

Totuși, o mireasă a reușit să uimească din plin oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce are de gând să facă invitaților săi. Tânăra și-a luat inima în dinți și a dezvăluit totul pe Facebook. În scurt timp, mesajul a ajuns și pe Reddit și s-a viralizat rapid, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

„Totul este atât de scump acum. Fie amânăm nunta pentru luna octombrie, fie renunțăm la invitați. Cred că îi pun să își plătească meniul în schimbul cadourilor. Am apucat să trimit deja invitații, încă nu știu cum o să ne descurcăm. Vă rog să mă ajutați, sunt foarte stresată și tristă”, a dezvăluit mireasa, potrivit celor de la mirror.co.uk, într-o postare publicată pe Facebook.

Și fiindcă situația expusă este una destul de neobișnuită, nu a durat mult până ce numeroase persoane au reacționat imediat. Mulți dintre cei care au citit mesajul au empatizat cu viitoarea mireasă și au apreciat ideea ei de-a renunța la cadouri pentru ca invitații să îi fie totuși alături, plâtind meniurile și nu daruri.

„Personal, dacă m-ar pune cineva să îmi plătesc meniul și să nu mai fie nevoie să aduc un cadou, cu siguranță aș fi foarte fericit. Cât timp așa ne-am înțeles de la început, nu e absolut nicio problemă. Unii doar vor să își petreacă nunta alături de familie și prieteni și nu văd o problemă în asta”, au mulți dintre internauți.

Soțului nu i-a venit să creadă când a descoperit ce pofte bizare are soția lui. Ce mânca aceasta pe furiș... O femeie și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a deschis coletul a rămas mască. Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x