Antena Căutare

Ce a putut să ceară o mireasă logodnicului său, cu puțin timp înainte de nuntă. Mulți au criticat-o: „Nu îl meriți”

O mireasă a reușit să stârnească un val puternic de reacții în mediul online atunci când a dezvăluit ce a putut să ceară logodnicului său, cu puțin timp înainte de nuntă.

imagine cu un mire si o mireasa Galerie
Când a dezvăluit ce i-a cerut bărbatului, mireasa a fost criticată din plin | sursa foto: Shutterstock

Se spune că nunta este unul dintre cele mai importante și fericite momente din viața unei persoane. Viitoarele mirese organizează totul cu multă atenție la detalii, de la rochia care trebuie să fie perfectă și până la meniu, decoruri, muzică și multe altele. Totuși, o mireasă i-a uimit pe mulți atunci când a dezvăluit ce a putut să ceară logodnicului său să facă în ziua nunții.

Ce a putut să ceară o mireasă logodnicului său, cu puțin timp înainte de nuntă

Este cunoscut faptul că, uneori, miresele au tendința să exagereze cu pretențiile sau cu lista de dorințe atunci când vine vorba despre petrecerea de nuntă. O femeie însă a reușit să uimească oameni din întreaga lume și să stârnească un val puternic de reacții atunci când a recunoscut ce i-a cerut partenerului său să facă, în ziua cea mare.

Citește și: Ce gest neașteptat a putut să facă o soacră ca să strice nunta unei mirese. A fost prinsă chiar în timpul faptei

Femeia și-a luat inima în dinți și a dezvăluit totul pe celebra platformă Reddit, cu scopul de-a vedea ce părere au alții despre gestul său. Spera să descopere că nu este nimic greșit la ceea ce i-a cerut logodnicului său la nuntă, dar efectul a fost unul complet opus.

„Eu și logodnicul meu plănuim să ne căsătorim în curând. El are heterocromie și, în mod evident, nu am absolut nicio problemă cu asta, dar mă gândeam că, de dragul pozelor noastre de la nuntă, ar fi drăguț dacă ar purta lentile de contact, pentru ca ochii lui să aibă aceeași culoare. Nu m-am gândit că rugăminea mea o să-l supere atât de tare, dar când i-am zis parcă s-a schimbat la față.

Mi-a zis că nu credea că mă deranjează culoarea ochilor lui și i-am spus că așa este, nu mă deranjează. Totuși, aș aprecia foarte mult dacă ar purta elntile de contact care să îl facă să aibă aceeași culoare la ochi, de dragul pozelor de nuntă. I-am zis că poate inclusiv să își ia o pereche de lentil de contact care să se potrivească la culoare cu ochii mei, fiindcă eu am ochi albaștri. El are un ochi albastru și unul căprui”, a fost dezvăluirea făcută de viitoarea mireasă pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce a putut face o cumnată ca să strice nunta unei mirese. Ce a făcut tânăra de 15 ani

Femeia a mai mărturisit faptul că logodnicul său s-a supărat și că a reacționat în mod exagerat, iar întreaga discuție s-a transformat apoi într-o ceartă ce i-a făcut să doarmă în camere separate.

Deși spera să găsească înțelegere la internauți, mulți au fost de părere că mireasa a exagerat și că rugămintea ei arată exact opusul a ceea ce susține.

„Spui că nu te deranjează faptul că are heterocromie, dar în același timp îl pui să poarte lentil de contact pentru niște poze? Dacă nu ești fericită cu el așa cum e, atunci nu îl meriți”, a fost părerea tranșantă a unuia dintre utilizatorii Reddit, care au citit povestea.

Dezvăluirea femeii a ajuns iemdiat virală pe internet și nu puțini au fost cei care au criticat-o pe mireasa respectivă.

De ce nu e bine să ții paharele cu gura în jos, de fapt. Există mai multe explicații pe care nu le știai... A găsit o creatură și a crezut că e un pui de dragon. Ce era, de fapt, vietatea cu ochii mari, ”aripi” și coada lungă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x