Ce a putut să facă o soacră ca să strice nunta nurorii sale. Petrecăreții s-au blocat când au văzut cum și-a făcut apariția femeia

O mireasă a dezvăluit ce gest complet neașteptat a făcut soacra sa, ca să îi strice nunta. Atunci când au văzut-o, toți cei prezenți la petrecere s-au blocat.

Tânăra a povestit în detaliu ce gest a făcut soacra sa, chiar în ziua nunții

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără, în ceea ce trebuie să fie cea mai fericită zi din viața ei. Ca să strice nunta nurorii sale, o soacră a recurs la un gest greu de imaginat.

Întâmplarea a stârnit un val puternic de reacții în rândul internauților și povestea a devenit astfel virală.

Ce gest neașteptat a făcut o soacră ca să strice nunta nurorii sale

Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui om și, de cele mai multe ori, tinerii aleg să acorde atenție chiar și celor mai mici detalii. De la localul unde are loc petrecerea și până la meniuri, decorațiuni, muzică și buchetele de flori, totul este analizat și ales cu grijă, pentru ca evenimentul să fie unul cât mai reușit.

Citește și: Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Ce au făcut mirele și cu mireasa, după petrecere

Totuși, o mireasă a avut parte de un adevărată coșmar chiar în ziua cea mare. Femeia a dezvăluit ce gest complet neașteptat a făcut soacra sa, ca să-i strice nunta.

„La nunta mea, soacra a ales să își schimbe ținuta chiar la mijlocul petrecerii. Când s-a întors, ea și-a făcut apariția într-o rochie albă, strălucitoare”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mireasa a mai explicat faptul că atât ea, cât și soțul său, au mers cu mama soacră la cumpărături și au încercat s-o ajute să își găsească o rochie potrivită. După ce a încercat mai multe ținute pe care fiul său și mireasa le-au considerat a fi nepotrivite sau prea îndrăznețe, femeia a ales o rochie cu care toți au fost de acord că se potrivește cu tematica nunții.

La nuntă însă, mama soacră s-a schimbat și și-a făcut apariția într-o rochie alba, sclipitoare, menită să atragă toate privirile și să o „pună în umbră” pe mireasă.

Citește și: Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui

„Invitații au reacționat imediat și au comentat, criticând-o pe mama soacră și spunând despre ea că s-a dus să își schimbe rochia de parcă ea era mireasa. Totuși, aceasta a făcut tot ce i-a stat în putință să ne demonstreze că este și ea la fel de importantă, în calitate de mamă a mirelui. A început să ne certe și să ne acuze că îndrăznim să-i stricăm această zi specială”, a mai povestit mireasa, care a explicat că soacra așteaptă, chiar și după un an de la „incident”, scuzele tinerei.

Supărată și neștiind dacă trebuie să facă acest lucru sau nu, femeia și-a spus oful pe internet și a primit din partea internauților numeroase mesaje de susținere.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole
Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri