Antena Căutare

Dieta secretă a femeii care a trăit 117 ani! Ce aliment consuma zilnic

O femeie din Italia a reușit să șocheze întreaga lume după ce a demonstrat că are 117 ani! Așa cum era și firesc, oamenii s-au întrebat ce dietă specială a ajutat-o să trăiască atât de mult!

O femeie din Italia a reușit să șocheze întreaga lume după ce a demonstrat că are 117 ani! Așa cum era și firesc, oamenii s-au întrebat ce dietă specială a ajutat-o să trăiască atât de mult!

Emma Morano s-a născut în 1899 în Italia și a murit anul trecut, în 2017, la venerabila vârsta de 117 ani! Femeia a reușit în timpul vieții să intre în Cartea Recordurilor ca fiind „cea mai bătrână persoană din lume” și singura care s-a născut în secolul 19 și încă mai trăiește.

Așa cum era de așteptat, oamenii din întreaga lume s-au întrebat ce dietă specială a avut femeia de-a lungul vieții. În cadrul unui interviu, Emma Morano a dezvăluit faptul că în fiecare zi consumă câte două ouă crude, singurul obicei alimentar pe care l-a avut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși este important să menționăm faptul că femeia a fost extrem de activă în timpul vieții și astfel și-a păstrat mintea lucidă chiar și după vârsta de 100 de ani. Se pare că moștenirea genetică a italiencei a contat și ea într-o măsură destul de mare, fiindcă mama femeii a trăit până la 91 de ani.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum arăta cea mai bătrână persoană din lume cu puțin timp înainte să moară.

WOW! O premieră pentru astronomie, surprinsă în imagini fabuloase direct de pe un asteroid- GALERIE FOTO... AMUZANT, dar periculos! O lecție de conducere a avut un final de neuitat! Au plonjat cu mașina într-o piscină – FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x