Antena Căutare

Ce arată numărul casei despre tine! Afli tot ce ți-a pregătit destinul

Numerologia este știința cifrelor și are puterea de a arăta multe despre personalitatea unui om sau despre destinul ce i se pregătește. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce arată numărul casei sau apartamentului în care locuiește despre tine?

Dacă apartamentul sau casa ta are o simplă cifră, atunci lucrurile sunt simple. Dacă locuința cuprinde două cifre, atunci calculul se face astfel: 25, 2+5=7 și atunci îi corespunde vibrația energetică a numărului 7. Din trei sau patru cifre se procedeaă la fel 123, 1+2+3= 6.

Ce arată numărul casei sau apartamentului despre tine și viitorul tău

1 – apartamentul cu numărul 1 își motivează locuitorii cu simț de responsabilitate și cu inițiativă. Sunt oameni cu o anumită carismă și sunt considerați un sprijin al comunității în care locuiesc. Există o mare responsabilitate asupra lor: respectul și admirația pe care o generează în rândul vecinilor generează și așteptări mari asupra lor. Ei sunt aceia la care vin toți pentru ajutor și de la care oamenii se așteaptă să fie un etalon pentru clădirea în care locuiesc. Cu alte cuvinte, în funcție de oamenii care locuiesc în acest apartament poți să-ți faci o imagine despre tot blocul.

Testul de personalitate ce dezvăluie absolut totul despre tine! Alege o ușă și vezi ce se află în spatele ei!

2 – apartamentul cu numărul 2 este locuit fie de oameni prietenoși care nu își restrâng cercul de cunoșțințe și primesc pe oricine în casa lor, fie doresc să creeze o anumită senzație de elitism. În casa lor se adună cei mai inteligenți oameni și au niște adunări care mai de care mai interesante, fie pe teme culturale fie pe teme sociale. Acest apartament are o influență pozitivă totuși asupra locuitorilor lui deoarece îi face cunoscuți în comunitatea în care locuiesc. Ei sunt acei vecini binevoitori la care te poți duce oricând pentru o mână de ajutor.

3 – apartamentul cu numărul 3 oferă un spațiu extrem de plăcut celor care trăiesc în el. De regulă, sunt oameni care se mută acolo pe viață sau care nu-și doresc să mai caute altă locuință vreodată. Acest număr invită la stabilitate, unitate și totodată conferă capacitatea de a vedea frumusețea vieții așa cum numai un artist o poate face. Acest apartament are potențialul de a fi locuit chiar de artiști sau oameni cu un spirit liber care să-l transforme într-un studio de artă sau pur și simplu de recreere.

Tu ce vezi în imagine? Alegerea ta îți spune ce fel de persoană ești

4 – apartamentul cu numărul 4 este un apartament care poate îngrădi mult spațiul și libertatea celor care îl locuiesc. Mereu se simt constrânși de situație și de fiecare dată amână când vine să primească invitați. De regulă e un apartament nu foarte mare ca spațiu și la care e mereu nevoie de muncă. Locuitorii lui mereu simt nevoia să renoveze, să aducă îmbunătățiri și să-l perfecționeze însă el nu se lasă așa de ușor. Din fericire asta îi motivează pe cei care îl locuiesc să-și dezvolte o anumită rezistență pentru situații dificile și pentru momente în care este nevoie de muncă sporită. Hărnicia este calitatea principală care îi caracterizează pe cei care locuiesc aici.

5 – apartamentul cu numărul 5 oferă senzația libertății aboluste și îi face să se simtă pe cei care locuiesc în el efectiv “ca acasă”. Întotdeauna vor locui în el persoane care vor simți nevoia să-l personalizeze, să-l schimbe într-un anumit fel, vor renova des dar nu neapărat pentru îmbunătățiri ci pentru a arăta mereu mai “fresh” și mai în ton cu moda. Îi motivează pe locuitori să fie mereu în pas cu moda și poate chiar puțin excentrici. Principala calitate pe care o oferă locatarilor este aceea că locuind în acest apartament învață să-și păstreze mintea mereu deschisă și să-și cultive o atitudine și un spirit tânăr.

Ce arată numărul casei despre tine! Afli tot ce ți-a pregătit destinul

6 – apartamentul cu numărul 6 este un spațiu în care locuitorii se simt protejați și în care se simt mereu “ca acasă”. Orice ar fi, în acest apartament te vei simți mereu ca într-o oază de liniște și va fi acel loc în care vrei să ajungi mereu după o zi obositoare de muncă și unde vei simți că nimic rău nu se poate întâmpla. De asemenea, este apartamentul în care vecinii știu că locuiesc oameni cu o inimă bună, înțelegători și la care pot apela mereu cu un sfat. Cu locuitorii lui se pot forma prietenii de-o viață deoarece nu sunt acei tip de vecini indiferenți la ce se întâmplă în comunitatea în care trăiesc, ba din contră.

7 – apartamentul cu numărul 7 este un apartament locuit oameni cărora le place intimitatea lor și care nu-și doresc musafiri nepoftiți. Ușa lor nu e deschisă pentru oricine deoarece este un spațiu care invită la meditație și introspecție: într-un cuvânt la liniște. Liniștea de care au nevoie acei oameni care vor să descopere sensul vieții și care simt nevoia să fie lăsați în pace cu gândurile lor. Nu e vorba că sunt niște oameni necomunicativi, însă în mod cert apreciează compania selectivă, puțină, dar de calitate.

8 – apartamentul cu numărul 8 îi inspiră și îi motivează mai ales pe locuitorii lui să aspire întotdeauna la mai mult. Sunt oameni ambițioși, oameni care vor mult mai mult de la viață și care lucrează constant pentru a-și atinge visele. Atenție, această determinare nu trebuie dusă niciodată la extrem deoarece sunt șanse să se ajungă la situații nedorite. Materialismul le este caracteristic, dar în mod cert nu va fi o binecuvântare pentru locuitorii acestui apartament.

9 – apartamentul cu numărul 9 este un apartament pașnic, de regulă, în care locuiesc oamenii buni și care își trăiesc viața în slujba celor din jurul lor. Locuitorii lui sunt caracterizați de altruism, generozitate și multă blândețe. De asemenea, este locul în care mulți vin pentru a se vindeca. Ori fizic, ori sufletește. Multe policlinici, spitale sau cabinet individuale sunt situate la acest număr și asta accentuează semnificațiile și influența lui asupra spațiului respectiv. Oamenii care vin aici se simt întotdeauana bine, au senzația că au nimerit într-un loc în care sunt ocrotiți și protejați și mai presus de toate sunt întâmpinați cu o vorbă bună.

Sursa: zenivers.ro

O femeie a uitat plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider! Ce s-a întâmplat după două zile... Ultima dorință a unui copil bolnav de leucemie! Puștiul a dat omenirii o lecție URIAȘĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x