Antena Căutare

Povestea unei genti "regale": Ce ascunde in poseta ei Regina Angliei ?!

Pentru barbati, geanta este doar un obiect in care se "cara" diverse obiecte, insa pentru femei este o "extensie a propriei personalitati", cum spunea regina Elizabeta a Angliei, in urma cu cativa ani. Nu este de mirare, insa, ca Regina pune atat de mult pret pe poseta cu care iese in lume, mai ales ca a sa colectie este impresionanta. Printre lucrurile pe care le poarta mereu cu ea se numara o sticluta mica de gin, bomboane de ciocolata, plasturi... Insa, la ce ii folosesc oare toate aceste obiecte Reginei?

Jurnalista Petronella Wyatt, de la Daily Mail, si-a amintit cateva scene memorabile din copilaria ei. Una dintre acestea este chiar poseta reginei Angliei, care venea in vizita in casa parintilor ei (este fiica politicianului si jurnalistului Woodrow Wyatt) de patru ori pe an. Cu fiecare ocazie, vestimentatiile Reginei variau in functie de ora la care lua masa. Colorata si ludica, vestimentatia sa era intotdeauna completata de o poseta cu design unic, in care tinea diverse obiecte indispensabile pentru ea. Geanta era atat de importanta, incat tatal Petronellei ii oferea un scaun special pe care sa si-o aseze in timpul mesei.

Insa, intr-una din seri, cainele Petronellei a reusit sa imprastie pe jos toate lucrurile pe care Regina le tinea ascunse in poseta cu "scaun special": bomboane, gin, plasturi, ruj, mascara, pudra si un kit de cusut. "Pentru o doamna de varsta mea, nivelul glicemiei poate sa scada drastic. In plus, intotdeauna e bine sa ai parte de un moment dulce dupa fiecare masa", isi justifica regina prezenta bomboanelor si a ginului Tanqueray in poseta sa, pe vremea cand avea 85 de ani.

"In timpul razboiului, Regele imi spunea mereu sa am la mine o trusa de prim ajutor. De atunci, o port mereu in geanta. Dar trebuie sa recunosc - am folosit trusa mai mult pentru zgarieturile nepotilor, decat in vreme de razboi", ar fi spus Regina in timpul cinei relatate de jurnalista.

Vezi in GALERIA FOTO de mai sus imagini din arhiva Reginei Angliei!

Foto: vanityfair.com

Viata secreta a unui dezertor din armata americana. 28 de ani a fost fugar... Inceputurile religiei: Idoli de piatra de acum 9.000 de ani, descoperiti langa Ierusalim ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x