Antena Căutare

Ce culoare are aura ta. Care sunt metodele prin care poți afla

Poate ați auzit de aura sau chiar ați folosit un inel care să îți spună ce energie și stare de spirit aveai în copilărie. Acum a venit timpul să știi ce culoare are aura ta și cum poți afla acest lucru.

O fata care sta in pozitie de yoga, inconjurata de cele sapte culori ale aurei
Aura este câmpul de energie care ne înconjoara corpul și ne influențează starea de spirit, dar și stările emoționale | Shutterstock

De a lungul timpului sigur v-ați întrebat ce reprezintă aura, noi am venit și cu răspunsul. Aura este câmpul de energie care ne înconjoara corpul și ne influențează starea de spirit, dar și stările emoționale.

Aurele apar de obicei într-o combinație de șapte culori, care vă pot identifica cele mai profunde calități și emoții. Trebuie să vă amintiți că aura voastra este doar o combinație de culori, una fiind mai dominantă decât cealaltă, în funcție de starea voastra de spirit. De asemenea, se spune ca aura voastră corespunde unei chakre diferite, iar acest lucru unește mintea, corpul și spiritul unei persoane, conform purewow.com.

Citește și: Ce culoare are aura ta și ce spune despre personalitatea ta

Ce reprezinta culoarea aurei tale

Iată ce culoare are aura ta și ce semnifică:

1. Roșu

Sunteți energici și pasionali. Aurele roșii dezvăluie persoane active și puternice. Se spune că aurele roșii corespund cu chakra rădăcinii, care este situată la baza coloanei vertebrale. Funcția energetică a acestei chakre este de a vă ajuta să mențineți un sentiment de împământare și stabilitate interioară.

2. Portocaliu

Sunteți o persoană extrovertită și bucuroasă. Aura portocalie dezvăluie persoane creative și curajoase, gata să încerce lucruri noi. Se spune că aurele portocalii corespund cu chakra sacrală, care este situată în zona bazinului. Funcția energetică a acestei chakre este de a ne ajuta să ne reglăm emoțiile și dorințele, pentru a nu fi conduși de ele.

3. Galben

Aura galbenă reprezintă prietenie, creativitate si satisfacere. Se spune că aurele galbene corespund cu chakra plexului solar, care este situat în zona buricului. Această chakră vă oferă încrederea de care aveți nevoie pentru a lua deciziile corecte și pentru a elimina răul din viața voastră.

4. Verde

Aurele de aceasta culoare reprezintă vindecare, grijă și compasiune. Se spune că aurele verzi corespund chakrei inimii, care este situată în centrul pieptului. Funcția energetică a acestei chakre este de a ne ajuta să credem în dragostea necondiționată.

5. Albastru

Cei care sunt posesorii unei aure albastre sunt persoane libere, liniștite, intuitive și spirituale. Se spune că aurele albastre corespund chakrei gâtului, care este situată la baza gâtului. Funcția energetică a acestei chakre este de a ne ajuta să găsim auto-exprimare autentică.

6. Indigo/Violet

Persoanele care au o aură indigo sunt curioase și foarte blânde. Aura indigo sau violet închis dezvăluie oameni cu o imaginație bogată și foarte empatici. Se spune că aurele indigo/violet închis corespund chakrei oculare, care se situează în zona frunții, chiar între ochi. Funcția energetică a acestei chakre este de a ne ajuta să învățăm să ne cunoaștem pe noi înșine emoțional, mental și spiritual.

7. Alb

Este o aura foarte rar întâlnită, pentru că oamenii o observă foare greu. O aura albă vă poate dezvălui faptul că aveți sentimente puternice pentru o persoană. Se spune că aurele albe corespund chakrei coroanei, care se situează în partea de sus a capului. Această chakră ne ajută să funcționăm într-un mod mai corect, să ne putem stăpâni mai rapid și să găsim un sentiment de legătură cu ceilalți.

8. Gri

Persoanele care au aurele gri sunt mai sceptici și au o incertitudine față de ei. De cele mai multe ori văd paharul pe jumătate gol.

9. Maro

Persoanele care au aurele maro sunt de cele mai multe ori egoiste.

10. Negru

Cei care au o aură neagră dețin o energie întunecată, care iese la iveală prin pesimism și rigiditate.

Care sunt metodele prin care poți afla culoarea aurei tale

Iată cum poți afla ce culoare are aura ta:

Trebuie să știți un singur lucru: oricine poate citi o aură, însă tot ce trebuie să faci este să ai încredere în intuiția ta. Stai într-o încăpere în care fundalul este alb si privește-te într-o oglindă timp de un minut, până o să observi în jurul capului și a umerilor o culoare, care este aura ta, conform oprahmag.com.

Citește și: Ce arhanghel te protejează, în funcție de zodie! Acum știi la cine trebuie să te rogi ca să ai noroc

O altă modalitate prin care îți poți afla aura este să te uiți timp de un minut la palma ta, fără să te uiți în altă parte. Culoarea sau strălucirea pe care o observați între degete sau pe marginea mâinilor poate reprezenta aura voastră. Trebuie să rețineți faptul că este posibil să încercați de mai multe ori aceste metode, până își va face apariția culoarea aurei voastre.

“Cel mai puternic copil din lume” a încetat din viață la vârsta de 21 de ani. Ce probleme de sănătate avea Jambik... Elon Musk l-a întrecut pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ce avere fantastică are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x