Antena Căutare

Ce culoare are aura ta și ce spune despre personalitatea ta

Aura ta poate spune multe despre tine, iar culoarea acesteia poate determina mai multe caracteristici despre personalitatea pe care o ai.

o femeie imbracata sport in natura
Ce culoare are aura ta și ce spune despre personalitatea ta | profimedia

Specialiștii în domeniu metafizicii spun că diferitele culori ale aurei sunt cauzate de vibrații. Fiecare moleculă din univers este transpusă în șabloane. Aceste șabloane sunt emanate de corp sub formă de vibrații. Ochiul uman poate fi antrenat în așa fel încât să perceapă aceste vibrații sub formă de culori.

Cu toate acestea, doar foarte puțini oameni reușesc această performanță. Roata de culori a aurei este compusă din culori precum roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet, acestea fiind și culorile curcubeului.

Cum se poate vedea aura fiecăruia

Dacă vrei să vezi culoarea aurei unei persoane, aceasta trebuie să stea pe un fundal alb. Trebuie să te concentrezi pentru 60 secunde asupra unui punct fix de pe fața acelei persoane, de preferat să fie un punct ales pe mijlocul frunții.

Fără să îți muți privirea din acel punct fix, scanează și marginea capului, a umerilor și a brațelor, iar dacă albul din jurul lor este mai aprins, atunci tocmai ai depistat prezența aurei. Trebuie să știi că e nevoie de multă concentrare și răbdare pentru a reuși să vezi aura cuiva, potrivit everydayhealth.com.

Ce spune culoarea aurei tale despre personalitatea ta

Roșu

Ești o persoană plină de energie, puternică, cu picioarele pe pământ, muncitoare, îți place lucrul în echipă, ești realist, impulsivă și uneori ești copleșită de schimbări.

Portocaliu

Ești o persoană curajoasă, cu spirit de aventură, extrem de atentă la detalii, dar uneori îți lipsește auto-disciplina.

Galben

Ești o fire linștită și relaxată, creativă, jucăușă, prietenoasă, optimist, orientată spre evitarea conflictelor. Ești o persoană timidă și ușor de rănit.

Verde

Esti o persoană sociabilă, iubești oamenii și animalele, ești și iubitoare de natură, ești comunicativă, inteligentă, perfecționistă, o persoană de încredere, grijulie, bună organizatoare, dar nerăbdătoare.

Albastru

Ești o persoană de ajutpr, îți pasă mult de cei din jur, ești o persoană spiritual, intuitive, cu o stare generală bună, mereu cu zâmbetul pe buze și liniștită. Ești statornică și înțelegătoare.

Indigo

Ești o persoană cu imaginație bogată, o visătoare, curioasă, blîndă, modestă, dar uneori lipsită de stima de sine. Ești introvertită și calmă.

Violet

Ești o fire idealist, foarte inteligentă, o adevărată căutătoare de adevăruri, o persoană independent, extrovertită și autoritară.

Rechin-mutant, cu două capete, descoperit în India. Cum arată creatura bizară... Ce rol are rombul de pe majoritatea ghiozdanelor din comerț. Puțini știu la ce folosește cu adevărat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x