Antena Căutare

„Ce e asta?” Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Are coadă lungă și patru picioare VIDEO

O femeie din Statele Unite a descoperit în propria grădină o creatură bizară care îi speria celelalte animale de la fermă. Împinsă de curiozitate și îngrijorare deopotrivă, aceasta a fotografiat ființa ciudată și a publicat imaginile pe internet. La scurt timp, pozele au devenit virale. Iată ce era, de fapt, animalul ciudat.

colaj foto creatura
Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Ce era, de fapt, animalul | Captură Video YouTube

O femeie din Florida, Statele Unite, a stârnit discuții aprinse în mediul online, după ce a publicat o imagine cu o creatură bizară pe care a găsit-o în propria curte. Internauții s-au grăbit să își dea cu părerea despre originea ființei neobișnuite și s-au contrazis dacă aceasta era reptilă sau mamifer, având în vedere înfățișarea ciudată.

Citește și: Creatura bizară care se comportă ca un câine. Este printre cei mai periculoși prădători, dar doarme în pat cu stăpânul lui

Creatura bizară găsită de o femeie în propria curte. Ce era, de fapt, ființa ciudată descoperită

Unii dintre aceștia, ceva mai superstițioși, au propus chiar ipoteza că ar putea fi cu totul „altceva”. Totul a pornit de la o descoperire neașteptată a lui Kelly Garrahan, care a observat că animalele sale evită o anumită zonă din curtea fermei pe care o deține și că acestea par chiar speriate.

Când a mers să investigheze, aceasta a descoperit o creatură ce avea o formă ciudată a capului, dar și o coadă lungă. Animalul era decedat, și părea a fi în descompunere, având pielea lăsată, detaliu care a făcut ca descoperirea să fie și mai...neplăcută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o

Ce au dezvăluit experții despre animalul misterios

Garrahan și-a dorit o părere din partea unui expert, astfel că a trimis fotografiile la Florida Fish and Wildlife Conservation. Aceasta apucase însă să publice fotografiile și în mediul online, acolo unde utilizatorii și-au dat cu părerea și au creat cele mai trăznite scenarii. „Toată lumea comenta numai lucruri nebunești, iar în scurt timp poza a fost distribuită peste tot”, a declarat femeia, citată de news4jax.com.

În cele din urmă, Kelly a primit răspuns din partea organizației pe care a contactat-o, iar aceștia i-au spus că animalul era, de fapt, un oposum. Faptul că acesta era însă mort de ceva vreme a alterat modul în care arăta, și a ajuns astfel să semene cu o creatură necunoscută.

Întâmplarea ciudată care i-a adus moartea unui bărbat. O vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat... Se filma în timp ce lucra când în mijlocul progamului a primit un apel și a fost dat afară pe loc. Imaginile sunt virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x