Antena Căutare

Ce făcea în timpul nopții o polițistă de 29 de ani care a fost suspendată din funcție. Ocupația îi poate aduce sancțiuni severe

O femeie ofițer a Poliției Metropolitane din Scoția a fost suspendată după ce și-a creat un cont pe OnlyFans și s-a autointitulat „Ofițer Obrăznicătură”. Deși ulterior a demisionat din Scotland Yard, femeia de 29 de ani încă poate fi supusă unei audieri disciplinare, potrivit DailyMail.

femeie blonda imbracata in uniforma de politista sta cu spatele Galerie
O polițistă de 29 de ani a stârnit furia colegilor după ce a publicat imagini curajoase pe OnlyFans | Profimedia

Sam Helena, care a postat pe contul ei de Instagram o serie de poze îndrăznețe, s-a autointitulat „Fata Bună transformată în Fată Rea”. Profilul de pe rețeaua de socializare nu doar că o arăta în ipostaze erotice, ci făcea și trimitere către contul ei OnlyFans, care are în prezent 97 de postări.

Helena a primit „sfaturi cu privire la siguranța ei online”, după ce a provocat furie în rândul colegilor la postarea un videoclip în care își afișează cercelul din limbă. Ofițerii nu au voie să-și etaleze astfel de accesorii în timp ce poartă uniforma, de unde și reacțiile adverse ale celorlalți colegi de breaslă.

În ciuda sfaturilor, Helena a continuat să posteze în mod regulat poze erotice în lenjerie intimă și în alte ținute care îi scoateau în evidență atuurile fizice. Aceste fotografii au ajuns în atenția superiorilor ei, care i-au descoperit contul OnlyFans.

La doi ani după publicarea primelor postări îndrăznețe, Sam Helena a fost suspendată din funcție. Ulterior, ea a demisionat. Din păcate pentru tânără însă, încă poate fi supusă unei audieri disciplinare.

De rușine, Sam Helena și-a făcut conținutul privat, însă percepe în continuare un abonament de 15 dolari pentru cei care își doresc să o vadă în ipostaze curajoase.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane din Scoția a comentat pentru Te Sun: „Suntem la curent cu postările ofițerului nostru și am suspendat-o din activitate. Directia de Standarde Profesionale a instituției noastre încă cercetează cazul domnișoarei Sam Helena și nu excludem aplicarea de sancțiuni, chiar daca și-a dat demisia."

Se împlinesc 33 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Care au fost ultimele sale preziceri pentru credincioșii r... De 1 Decembrie, Observator Antena 1 prezintă România mea - poveștile de succes ale României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x