Antena Căutare

Ce fel de copil a fost Vladimir Putin. De ce s-a schimbat brusc la vârsta de 11 ani, când a încetat să mai socializeze

Vera Gurevich a fost profesoara președintelui Putin și chiar au avut o relație strânsă. Ea spune că, în adolescență, micuțul Vladimir a ales o cale greșită și chiar a încetat să mai socializeze după ce ”și-a stabilit un obiectiv serios”.

colaj de imagini cu Vera Gurevich si vladimir putin imbratisati Galerie
Vera Gurevich a fost profesoara președintelui Putin și chiar au avut o relație strânsă. Ea spune că, în adolescență, micuțul Vladimir a ales o cale greșită și chiar a încetat să mai socializeze după ce ”și-a stabilit un obiectiv serios”. | Profimediaimages.ro

Președintele rus Vladimir Putin a încetat să mai socializeze la vârsta de 11 ani. Născut într-o familie din Sankt Petersburg, Putin însuși a recunoscut că a avut comportament de „huligan” în copilărie.

Într-un interviu apărut în cartea sa, „Prima persoană”, unul dintre profesorii săi, Vera Gurevici a spus că Putin „s-a schimbat brusc” când avea 11 ani.

Citește și: Unde i-ar fi ascuns Vladimir Putin pe Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. S-a aflat locul și nu este în Rusia, cum se credea

Ce s-a întâmplat cu Vladimir Putin la 11 ani, conform celei care i-a fost ca o a doua mamă

Ea a declarat: „[Putin] însuși s-a schimbat brusc în clasa a șasea. Era evident că și-a propus un obiectiv. Probabil că înțelesese că trebuie să realizeze ceva în viața lui”.

Înainte de asta, unul dintre colegii din cancelarie i-a spus Verei că ea îl consideră pe Putin ca „meschin și dezorganizat”, dar Gurevich a spus că a observat imediat că actualul președinte al Rusiei va „face ceva din el însuși”.

În carte, Putin a spus că îi plăcea școala „atâta timp cât a reușit să fie liderul secret”, adică nu a încercat să comandă oamenii și a rămas „independent”.

Citește și: Cum trăiește Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, și cine e soțul ei. De ce au fost obligați cei doi să plece din Olanda

Atunci și-a dat seama că trebuie să-și îmbunătățească statutul social. A început să facă sport și s-a străduit mai mult la cursuri.

Vera l-a ajutat pe Putin să se dezvolte, în timp ce i-a acordat mai multă atenție și l-a descurajat să-și mai petreacă timpul pe străzi, în anturaje periculoase.

Dar, în timp ce altor elevi le plăcea să meargă la dansuri, Putin a evitat să participe și „nu-i plăcea să socializeze”. El prefera să facă de judo de patru ori pe săptămână.

„Când am început să fac sport... obișnuiam să mă antrenez din două în două zile și apoi în fiecare zi. În curând nu am mai avut timp de altceva. Aveam alte priorități, trebuia să mă impun în sport, să realizez ceva, îmi stabilesc obiective.", a explicat Putin în rândurile cărții ”First Person”.

Citește și: Cine e bărbatul care l-a înlocuit pe Vladimir Putin în viața fostei soții. Artur e cu 21 ani mai tânăr decât Lyudmila Shkrebneva

Această schimbare l-a apropiat foarte mult de Vera, care a devenit o a doua mamă pentru el și îl ducea inclusiv în vacanțe.

Ea le-a spus autorilor cărții în 2000: „Cred că [Putin] este o persoană bună. Dar nu iartă niciodată oamenii care îl trădează sau sunt răi cu el”, potrivit Mirror.

Te-ar putea interesa și: UPDATE Război Rusia - Ucraina, ziua 15 LIVE TEXT. Întâlnire crucială între Kueba și Lavrov. Rusia anunță că se retrage din Consiliul Europei

Cum a fost descoperită o poveste de iubire începută în 1950. Scrisori ascunse într-o debara au fost returnate familiei... Fetița în vârstă de 8 ani care suferă de alopecie a demonstrat că e optimistă, în ciuda diagnosticului. Ce job și-a găsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x