Antena Căutare

Ce fel de persoană eşti dacă scrisul tău este orientat spre dreapta. Ştiai asta despre tine?

Se spune că modul în care scrii îţi defineşte personalitatea.

Se spune că modul în care scrii îţi defineşte personalitatea.

Potrivit cercetării realizate de National Pen Company, oamenii cu un scris mai mic de mână tind să fie timizi, studioşi şi meticuloşi, în timp ce oamenii petrecăreţi şi care adoră atenţia au scrisul mai mare.

Dacă scrii înclinat spre dreapta eşti o persoană deschisă, sociabilă, gata oricând să îţi faci noi prieteni. Dacă scrisul este înclinat spre stânga, eşti o persoană singuratică. Oamenii care au un scris drept, neînclinat sunt logici şi practici.

Dacă literele nu sunt înclinate nici la dreapta, nici la stânga, acest lucru înseamnă că nu lași emoțiile să te copleșească. Ești o persoană cerebrală.

Dacă scrisul are o mărime medie, ești o persoană care se adaptează mai uşor, căreia îi place să experimenteze și să învețe mereu lucruri noi.

Dacă ai obiceiul de a scrie înghesuit, însemnă că nu suporți să fii singur. Ai tendința de a sufoca oamenii și de a fi intrusiv.

Ceea ce nu se poate spune şi despre cei care lasă mult spaţiu între cuvinte. Aceştia iubesc libertatea și nu îşi doresc să fie mereu înconjuraţi de oameni. Ei fac parte din categoria celor care au nevoie de spațiul lor.

TESTUL TASTELOR! 9 din 10 oameni îl pică! Nu te uita la niciun laptop sau telefon şi răspunde!... VIRAL! Testul săptămânii! Care masă crezi că este mai mare?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x