Antena Căutare

Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei

Dintotdeauna s-a știut că Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii are două obiceiuri importante la care cu greu ar putea să renunțe vreodată. De curând, aceasta a fost nevoită să renunțe la unul dintre ele, din motive medicale. Din fericire, a găsit rapid un înlocuitor.

Regina Elisabeta a Marii Britanii imbracata elegant, in costum negru si cu palarie neagra Galerie
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost dintotdeauna imaginea eleganței și a stilului simplu dar sofisticat, în același timp | Getty

Potrivit publicației britanice Daily Mail, martini sec, băutura cu care Regina Elisabeta a II-a se delecta în fiecare seară a trebuit să-i fie scos “de pe ordinea de zi”, la recomandările medicului, întrucât acesta îi afectează încheieturile și-i pune sănătatea în pericol.

Citește și: Ce poți face înainte de sfârșitul anului ca să fii fericită, potrivit psihologilor

Totuși, drama nu a fost așa de mare, iar regina a înlocuit rapid băutura preferată cu câte un pahar de vin ales, pe sprânceană, de către somelirul de la Casa Regală.

Cei ușor răutăcioși ar spune că, la câte lucruri s-au întâmplat în ulima perioadă în familia Reginei, nu este de mirare că aceasta are nevoie de un pahar cu alcool la sfârștul zilei.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a răspunde personal la telefon atunci când o sună 2 persoane importante. Despre cine e vorba

"Martini îi face rău. Nu este indicat consumul pentru că îi afectează încheieturile. În plus, oricum nu poate bea prea mult, mai ales că are atâtea situații de rezolvat. Meseria sa nu este una în timpul căreia poți să consumi alcool", a declarat Demetri Walters, somelierul casei regale.

Totuși, Regina nu a renunțat complet la alcool, iar acum servește câte un pahar de vin în timpul cinei. "Eu sunt cel care ii face selecția, dar aceasta este foarte strictă și, oricum, nu bea foarte mult vin în această perioadă", a conchis Walter, care, la un moment dat devenise “somelier de bere” pentru Prințul Phillip.

Citește și: Cadoul pe care Regina Angliei îl face tuturor angajaților ei de Crăciun. Ce dar primesc de la Elisabeta a II-a

Acesta din urmă avea propriile convingeri despre alcool, însă considera că "berea este mai bună pentru sănătatea lui, decât este vinul iar eu nu am îndrăznit niciodată să-I spun că berea îi face mai mult rău decât vinul", a mai spus somelierul.

Obiceiuri regale de soi. De ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii poartă tot timpul mănuși albe

Pentru mulți, imaginea Casei Regale este aceeași cu cea a Reginei Elisabeta, care apare mereu în ținute impecabile accesorizate cu pălării. Și dacă ținutele suferă ceva modificări, există un element la care aceasta nu renunță niciodată, și anume mănușile albe.

De 70 de ani, Cornelia James este cea care are grijă ca “mâna de fier” de la Palat să fie mereu protejată și acoperită cu mănuși albe, din bumbac de calitate superioară, niciodată din materiale sintetice. Cât privește stilul, este unul simplu, dar ce are cusături fine și elegante, unice.

Motivul pentru care Regina este mereu văzută în public cu mănuși nu este doar unul estetic, ci și unul de igienă. În timpul îndatoririlor publice, Regina este nevoită să dea mâna cu foarte multe persoane și atunci, mănușile o protejează de posibili germeni, potrivit publicației The Sun.

Emily Nuttall cântărea 127 kilograme și abia se putea mișca. Transformarea inedită prin care a trecut tânăra de 21 ani... O pensionară a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis ușa a trăit o spaimă uriașă. Ce a găsit în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x