Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”

Dacă găsești boabe de fasole sau alte resturi de mâncare la ușa casei, atunci trebuie să fii ceva mai atent. Polițiștii au tras un semnal de alarmă și au explicat ce poate să însemne acest „semn”.

Tot mai mulți oameni găsesc boabe de fasole și resturi de mâncare la ușa casei

sursa foto: Profimedia

În ultima perioadă, tot mai multe persoane au găsit pe ușa casei cantități semnificative de boabe de fasole din conservă sau tot felul de alte alimente. Polițiștii au investigat acest fenomen și au descoperit despre ce este vorba, ce poate să însemne acest „semn”, dar și ce trebuie să facă oamenii pentru a preveni o astfel de situație.

Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare aruncate la ușa casei

Recent, Maria Celino-Straker din Manchester a văzut că cineva îi aruncase pe ușă o conservă cu boabe de fasole. Inițial, aceasta a considerat că este vorba despre o glumă a unor copii din cartier. Ulterior, un polițist i-a explicat faptul că nu este vorba doar despre un gest făcut din pur amuzament, ci mai degrabă de un semn cât se poate de serios. Potrivit omului legii, resturile de mâncare sau diferite obiecte lăsate la intrarea într-o casă pot fi un semn clar că un hoț a pus ochii pe respective locuință.

Citește și: Un video de pe TikTok a ajuns viral după ce îi alerta pe șoferi în legătură cu un semn descoperit pe mașină. "Sunați la poliție"

Ca să se asigure că proprietarii sunt plecați, respectivul infractor urmărește dacă mizeria sau obiectele lăsate acolo sunt curățate. În caz contrar, hoțul acționează, fiind convins că nu există vreo persoană la casa respectivă la momentul cu pricina.

@bean.bandits

Bean Bandits strike again 🤫 ##beanbandits ##beans ##menacetosociety

♬ Bean & Lean - Mario Judah

Ulterior, tot mai multe persoane au început să găsească boabe de fasole și resturi de mâncare aruncate pe ușa casei. Cei de la poliția din West Yorkshire au investigat acest fenomen și au ajuns la concluzia că tot mai mulți tineri au început să fie fanii mișcării #beanbandits (n.r. bandiți de fasole), ce s-a născut pe TikTok. Practic, în dorința de-a fi la modă și de-a se filma pe TikTok, copiii merg la magazine sau umblă în cămara familiei pentru a găsi conserve cu boabe de fasole. Apoi, pe furiș, aceștia aruncă mâncarea pe uși, pe garduri și pe străzi, distrându-se copios, arată cei de la mirror.co.uk.

Sătui să tot primească apeluri în care oamenii reclamă faptul că au găsit boabe de fasole și alte resturi de mâncare pe ușa casei, polițiștii britanici au încercat să tragă un semn de alarmă și au mers să discute cu vânzătorii din magazine. Oamenii legii i-au sfătuit pe comercianți să aibă grijă cui vând cantități mari de conserve cu boabe de fasole, în încercarea lor de-a opri acest fenomen care a început să capete amploare.

Așadar, fie că este vorba despre trendul de pe TikTok, fie că este vorba despre o încercare a hoților, dacă ai găsit boabe de fasole sau alte resturi de mâncare la ușa casei tale poate să fie un „semn” pe care nu trebuie să-l ignori.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri