Antena Căutare

Ce înseamnă dacă trosnește mobila din casă! Semne și indicii că ai energii negative în casă

De cele mai multe ori, acumularea de energie negativă într-o casă poate declanșa dureri de cap, insomnii, neliniște și chiar certuri!

De cele mai multe ori, acumularea de energie negativă într-o casă poate declanșa dureri de cap, insomnii, neliniște și chiar certuri!

Energiile negative pot afecta semnificativ o casă. Acesta este motivul pentru care în unele locuințe te simți „ca acasă”, iar în altele te simți neliniștit și îți dorești să pleci rapid. Totul are legătură cu energiile din locuința respectivă! Chiar și diferitele probleme de tip ghinioane (geamuri sparte, baterii stricate etc) au legătură cu acest fenomen.

Dacă trosnește mobila e iar un semn rău și energia negativă poate fi îndepărtată dacă pui un pahar cu apă, într-o încăpere.

Invitată la Lumea Nevăzută, Lidia Fecioru îți protejezi casa de energiile negative!

Cum îți dai seama dacă ai energii negative în casă? Află totul urmărind materialul video de mai jos, din emisiunea celor de la Antena Stars.

A ieșit „la agățat” în cel mai uluitor mod cu putință! Admiratoarele stau la rând! „Nu sunt un ratat! Vreau o iubită!” -... Ce dotări au noile autospecialele Volkswagen Polo ale Poliției Rutiere. Motor de 1.2 pentru misiuni speciale, dar asta n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x