Antena Căutare

Ce înseamnă dacă vezi un semn mov pe gard sau pe un copac. Detaliul acesta ți-ar putea salva viața

Specialiștii trag un semnal de alarmă și dezvăluie ce înseamnă dacă dai peste un semn de culoare mov pe un drum, pe un copacsau pe un gard,  

colaj foto cu semne mov pe copac sau gard Galerie
Specialiștii au explicat ce semnificație are semnul mov | Shutterstock/profimedia

Pare greu de crezut, dar un semn de culoare mov întâlnit pe un drum poate reprezenta un avertisment cât se poate de serios, de care trebuie să ții cont. Dacă îi cunoști semnificația poți scăpa de o situație ce poate să devină chiar periculoasă și să-ți pună viața în pericol.

Ce înseamnă dacă vezi un semn mov pe drum, pe un gard sau pe un copac

Să cunoști semnificația acestui semn îți poate salva chiar viața, potrivit specialiștilor, mai ales dacă te afli într-o zonă pe care nu o cunoști foarte bine. Uneori, lucrurile care par lipsite de importanță pot face diferența în situații pe care nu ni le-am imaginat.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe covor. O femeie a dezvăluit totul. Ce beneficii are și la ce îl poți folosi

Astfel, potrivit experților, atunci când vezi un semn de culoare mov pe un copac sau pe un gard, cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să te întorci din drum și să părăsești zona. Motivul? Acesta lucru indică faptul că te afli pe o proprietate private unde accesul trecătorilor este interzis.

Totuși, de cele mai multe ori, indicatoarele clasice sunt furate, stricate sau căzute, așa că un alt semn folosit de proprietarii care doresc liniște este movul pictat pe gard, pe casă sau pe un copac.

Citește și: De ce se pune la geam sau la ușă o pungă cu apă și monede, de fapt. Explicația pe care nu mulți o știu

Dacă ești în drumeție, dacă te plimbi prin natură, pe la sat sau la oraș, sau dacă pur și simplu ai nimerit cu mașina într-o zonă necunoscută și dai cu ochii peste un semn mov, atunci specialiștii te sfătuiesc să te întorci și să nu continui traseul, fiindcă te afli pe proprietatea cuiva care nu dorește să fie deranjat, potrivit celor de la rd.com.

Citește și: De ce sunt venele albastre sau verzi, deși sângele e roșu. Iluzia optică la care nu te-ai fi gândit niciodată

Nu puține au fost cazurile în care unii proprietari au reacționat într-un mod extrem de violent atunci când s-au trezit cu musafiri nepoftiți, ajungându-se chiar la uz de arme, bătăi, amenințări sau alte situații, la fel de neplăcute, totul din cauza nerespectării regulilor sau avertismentelor.

Așadar, data viitoare când găsești un semn mov pe un gard sau pe un copac, vei cunoaște exact semnificația acestuia.

O chelneriță a servit zilnic clientul nervos și dificil. După șapte ani, ea a primit un bacșiș și ceva neașteptat s-a în... Femeia urma să se căsătorească, dar cu o zi înainte de nuntă fața i s-a umflat pe neașteptate. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x