Căutare Live

Ce înseamnă să visezi alb-negru și când e cazul să te îngrijorezi. 5 semnificații ale viselor alb-negru

Visele bizare pe care le avem pot spune foarte multe lucruri despre noi și experiențele zilnice care ne tulbură. Visele și coșmarurile în alb-negru ar putea constitui un semnal de alarmă.

Visele bizare pe care le avem pot spune foarte multe lucruri despre noi și experiențele zilnice care ne tulbură. Visele și coșmarurile în alb-negru ar putea constitui un semnal de alarmă.

Shutterstock

Unii oameni au visuri în culori, în timp ce alți oameni au uneori și vise alb-negru care pot fi extremde bizare uneori. Unele elemente din visele alb-negru se pot repeta iar și iar, acest lucru fiind destul de înspăimântător.

Dacă, de regulă, ai vise în culori, o schimbare bruscă la visele alb-negru este un semn clar că ceva se întâmplă pe plan emoțional în viața reală. Există anumite explicații potrivit cărora visele unei persoane pot deveni alb-negru. Interpretarea viselor făcută de specialiști te va ajuta să deslușești adevăratul motiv pentru care experimentezi astfel de vise. Cu toate acestea, dacă ai urmărit în ultimul timp seriale sau filme alb-negru, atunci e evident de ce visezi în aceste culori.

Semnificația viselor alb-negru

Lipsa de a exprima emoții

Visele în alb-negru sugerează o lipsă de implicare emoțională. Asta înseamnă că în contextul din vis poți să te simți dezarmat sau neputincios atunci când vine vorba de împărtășirea sentimentelor persoanelor dragi ție, potrivit The Sun.

Citește și: Ce înseamnă simbolul câinelui în vis? Tot ce nu știai despre semnificația acestui animal care apare noaptea

Frica de propriile tale emoții

Dacă visezi în alb-negru atunci e posibil să o teamă de a-ți recunoaște sentimentele, în special dacă te-ai confruntat cu mai multe probleme pe partea afectivă și nu poți găsi o rezolvare. Atunci când încerci să treci peste o perioadă dificilă de zbucium emoțional, înseamnă că și subconștientul tău încearcă să îți oferă o pauză de la grijile tale zilnice prin oprirea saturației de culori a imaginilor din vise.

Ai nevoie de o pauză

În cazul în care visele tale alb-negru par o înșiruire de activități zilnice și dacă anumite elemente se repetă în mai multe seri, atunci acesta e un semn pe care ți-l transmite creierul tău potrivit căruia trebuie să iei o pauză, să te odihnești mai mult.

Citește și: Ce înseamnă când visezi bani. Toate semnificațiile acestui simbol care apare în vise

Mintea ta încearcă să găsească mai mult timp să se relaxeze, chiar și în lumea viselor, asta dacă în viața de zi cu zi nu prea ai timp. Cu toate acestea, dacă visele tale te fac să te simți confuză sau te neliniștesc, acesta ar putea fi începutul unui burnout.

Griji ascunse

Visele care include bucăți mici din evenimentele din viața ta sau evenimente care au avut deja loc, în cele mai mici detalii, acest lucru arată că ești îngrijorat în legătură cu o situație care îți dă bătăi de cap. Până când nu îi vei găsi rezolvare, e posibil ca visele tale să continue să fie alb-negru. Acest tip de vise vor încerca să te ajute să găsești soluția potrivită și să alegi ce e mai bine pentru tine.

Lipsa controlului

Dacă treci printr-o perioadă cu multe schimbări și începi să ai vise alb-negru, acest lucru înseamnă că nu deții controlul asupra lucrurilor care ți se întâmplă. E posibil ca ghinionul să te urmărească și multe dintre planurile tale să fie anulate. De asemenea, e posibil să trăiești în preajma unei persoane care te manipulează foarte mult, iar acest lucru îți dăunează.

Ce a pățit o refugiată din Ucraina, care a mers la un magazin din București împreună cu fiica ei de 13 ani. Un român a p... O tânără a văzut că are o linie dreaptă și maro pe unghie. Când a mers la spital, medicul i-a dat vestea ce i-a schimbat...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x