Antena Căutare

Ce Kim Kardashian? Ea este femeia cu cel mai frumos posterior din lume! Cum arată tânăra când se întoarce? GALERIE FOTO HOT

Credeați că apetisanta Kim Kardashian nu are rivală? Chiar credeți că nu? Ei bine, atunci trebuie să o cunoașteți pe rusoaica Anastasiya Kvitko, o tânără  de 21 de ani, care impresionează pe oricine cu formele ei voluptoase. 

Credeați că apetisanta Kim Kardashian nu are rivală? Chiar credeți că nu? Ei bine, atunci trebuie să o cunoașteți pe rusoaica Anastasiya Kvitko, o tânără de 21 de ani, care impresionează pe oricine cu formele ei voluptoase.

Anastasiya Kvitko are peste 2,6 milioane de fani pe Instagram, unde postează imagini în care apare sumar îmbrăcat și aproape dezbrăcată. Nu e de mirare că rusoaica a devenit o adevărată celebritate pe rețelele de socializare, după ce a fost descoperită de o agenție de modele.


Din păcate, exigențele agenției nu au fost pe placul fetei. I s-a impus să slăbească, însă tânără a refuzat. „Nu voi schimba nimic la mine, pentru că îmi place așa cum sunt, naturală. Dar nu consider că este ceva negativ să apelezi la chirurgia plastică”, a declarat tânără de 23 de ani pentru Mirror.


De altfel, ea s-a remarcat încă din adolescență. Încă de când a împlinit 17 ani a primit foartă multă atenție din partea fotografilor, dar neagă că și-ar fi făcut operații estetice sau implanturi.

Vrei să îți schimbi culoarea la păr, fără să dai banii pe vopsea? Acesta este cel mai tare truc!... Burtă care se revarsă, şunculiţe şi guşă. Bărbaţii din întreaga lume plâng după una dintre cele mai sexy femei din lume....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x