Antena Căutare

Ce rol au „butoanele” de pe capacele sucurilor de la fast food! Explicația te va surprinde

Ce rol au „butoanele” de pe capacele de plastic ale sucurilor vândute la fast food? Iată o întrebare la care nu toată lumea știe răspunsul.

imagine cu mancare si un suc de la fast food Galerie
Capacele de plastic de la fast food au un rol important atât pentru clienți, cât și pentru angajați | sursa foto: Shutterstock

Cu siguranță ai observat faptul că mai toate restaurantele de tip fast food utilizează capace din plastic ce au ca niște mici „butoane” în zona dimprejurul paiului.

Chiar dacă mulți nu acordă importanță acestui mic detaliu, se pare totuși că există și o explicație cât se poate de logică pentru forma acestora.

Ce rol au „butoanele” de pe capacele de plastic ale sucurilor de la fast food

Este cunoscut faptul că restaurantele de tip fast food utilizează numeroase ambalaje din plastic, hârtie și carton pentru produsele pe care le comercializează. Recent, odată cu introducerea unor norme privind protecția mediului, multe companii au fost nevoite să mai reducă din cantitatea de palstic utilizată și să recurgă la hârtie, carton sau alte materiale reciclabile.

Citește și: De ce sunt doi jokeri într-un pachet de cărți de joc. Cum au apărut și la ce folosesc

Totuși, deocamdată nu s-a renunțat la capacele de plastic cu „butoane”, folosite pentru paharele de sucuri.

Un angajat al unui celebru lanț de fast food-uri din întreaga lume ce vinde hamburgeri a dezvăluit ce rol au „butoanele” de pe capacele de plastic ale băuturilor.

imagine cu un pahar de suc de la fast food

Multe dintre capacele de plastic au ca niște „butoane” mici

Deși la prima vedere ar putea să pară că totul face parte din designul ales de companie, acestea au un scop precis.

Citește și: De ce au capacele pixurilor gaură în vârf. Explicația la care nu te-ai fi gândit

Atunci când faci o comandă mai mare ce include diferite tipuri de băuturi ai putea observa faptul că unele dintre aceste „butoane” sunt apăsate. Practic, angajații fast food-ului unde ai plasat comanda au marcat ce tip de băutură este, pentru ca tu să nu mai stai să deschizi capacele și să verifici. În plus, acest lucru îi ajută și pe angajați să știe ce băuturi au turnat deja în pahar, evitând astfel greșelile, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Dacă vei privi atent un astfel de capac de plastic vei observa că fiecare „buton” are un scris mic, de obicei în limba engleză. Vei observa că apar cuvinte precum „light”, „diet”, „no caff” și altele, prin care se arată dacă este vorba despre un suc dietetic sau light, despre cafea fără cofeină și alte asemenea detalii importante pentru o comandă.

Cum arată bărbatul care are o dietă bazată pe carne crudă. Medicii spun că e în pericol de a contacta salmonella... Ea are 21, el are 54 și formează un cuplu. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit tânăra despre iubitul ei, pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x