Antena Căutare

Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut

Cel mai tânăr câștigător al loteriei din Marea Britanie, Callie Rogers, este schimbată total la 17 ani de la momentul care i-a schimbat viața.

colaj de imagini cu callie rogers care a castigat la loto Galerie
Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut | Profimediaimages.ro

Recent, Callie a trecut prin clipe de groază după ce a suferit un accident de mașină. Tânăra, de 33 de ani, se afla în autoturism cu soțul său, când, din cauza consumului de substanțe interzise, a pierdut controlul volanului.

În urma incidentului. Callie și-a pierdut dreptul de a conduce și pare să fie urmărită de ghinion. La aproape 17 ani de la câștigarea premiului de 1,87 milioane de lire sterline la loto, tânăra are o existență modestă. Asta pentru că a reușit să cheltuie toți banii pe care i-a obținut la jocul de noroc.

Cum a cheltuit Callie Rogers premiul câștigat la loto

Callie Rogers avea doar 16 ani când a primit vestea că este norocosul câștigător al unei sume impresionante. Din păcate, vârsta fragedă și lipsa de experiență a făcut-o să-i risipească rapid.

Tânăra a cheltuit sume impresionante pe extravagantele petreceri pe care le-a organizat, operații estetice și circa 300.000 de lire sterline pe haine de designer.

Citește și: "Creatura" cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt

De asemenea, a oferit sume uriașe familiei, prietenilor.

Callie Rogers a avut numeroase probleme cu legea

De-a lungul timpului, Callie Rogers a fost protagonista mai multe ilegalități și, la un moment dat, a ajuns în instanță în urma unei agresiuni.

În 2018, ea a fost cea abuzată, când era în oraș, de două femei. În urma loviturilor dure, Callie a rămas inconștientă într-o baltă de sânge, iar investigațiile ulterioare au scos la iveală faptul că dantura îi era distrusă, coastele rupte, avea comoție și leziuni permanente la nivelul ochilor.

Citește și: Femeia care s-a înverzit după ce a folosit un produs banal: ”Arăt ca Shrek”

Însă acestea nu au fost singurele probleme de sănătate cu care cea mai tânără câștigătoare la loto s-a confruntat. Ea a suferit, de asemenea, de depresie.

”Toți facem greșeli în viață și am făcut unele când eram tânără și naivă, dar câștigarea premiului mare la loterie a avut o contribuție importantă la devenirea persoanei care sunt astăzi. Sunt mândră de mine. Aveam doar 16 ani. La această vârstă, poți primi cele mai bune sfaturi, dar nu ești în măsură să asculți”, a spus ea pentru The Sun.

Citește și: Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%

Femeia care s-a înverzit după ce a folosit un produs banal: ”Arăt ca Shrek”... A ieșit la întâlnire, dar a vrut să cheme poliția când a văzut reflexia din ochelarii partenerului. La ce se uita bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x