Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena în "Iisus din Nazareth". Boala cruntă care a răpus-o

Anne Bancroft, actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena în "Iisus din Nazareth", a fost răpusă de o boală cruntă la 28 de ani de la unul dintre cele mai prestigioase roluri pe care le-a jucat. Ce s-a întâmplat cu ea.

Ce s-a întâmplat cu actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena în "Iisus din Nazareth". Boala cruntă care a răpus-o Galerie
Maria Magdalena în Iisus din Nazaret | Getty

Anne Bancroft, pe numele său real Anna Maria Louisa Italiano, s-a născut pe 17 septembrie 1931 și s-a stins din viață pe 6 iunie 2005, la vârsta de 73 de ani. Anne a fost actriță, regizoare, scenaristă și cântăreață americană, respectată pentru priceperea și versatilitatea sa în actorie, Bancroft a primit un premiu al Academiei, trei premii BAFTA, două premii Globul de Aur, două premii Tony și două premii Primetime Emmy.

Citește și: Top 10 filme despre dans: de la “Dirty Dancing” la “Step Up”

Aceasta este cunoscută pentru celebrul rol din filmul "Iisus din Nazareth", unde a jucat-o pe Maria Magdalena. Bancroft a continuat să acționeze în ultima jumătate a vieții sale, cu roluri proeminente.

Citește și: Actorii care au pierdut rolul lui Iisus din Nazaret în fața lui Robert Powell. Mari nume au fost la un pas să fie protagoniștii

Anne Bancroft a murit de cancer uterin la vârsta de 73 de ani, la Spitalul Mount Sinai din Manhattan. Moartea ei i-a a lăsat un gol adânc n sufletele tuturor și a șocat pe multă lume, inclusiv pe unii dintre prietenii ei, întrucât cea mai apropiată persoană a lui Bancroft nu a dat publicității detalii despre boala ei și nimeni nu știa.

Corpul ei a fost depus la cimitirul Kensico din Valhalla, New York, lângă părinții ei, Mildred (care a murit în aprilie 2010, la cinci ani după Anne) și Michael Italiano. Un monument din marmură albă cu un înger care plânge împodobește mormântul. Ultimul ei film, "Delgo", a fost dedicat memoriei sale.

Citește și: Filme noi care apar în luna mai 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ce i s-a întâmplat lui Robert Powell în timpul scenei Crucificării din "Iisus din Nazareth"

Robert Powell a avut, fără doar și poate, cel mai convingător rol și, pentru scena finală, crucificarea, el a mâncat, 12 zile numai brânză, pentru a slăbi. Ce i s-a întâmplat în momentul când a fost ridicat pe cruce: "Era să-mi rup spatele".

După ,,Iisus din Nazaret”, majoritatea regizorilor s-au ferit să-l contacteze, iar cei care au făcut-o l-au refuzat după primul casting, pentru că este perceput de publicul larg ca fiind Hristos şi nu putea primi roluri de amant, soţ sau care presupuneau scene total opuse de cea care l-a consacrat.

Citește și: Cum arată ca adult actorul care l-a jucat pe Iisus copil. Schimbarea incredibilă a lui Lorenzo Monet

Robert Powell, astăzi în vârstă de 77 de ani, s-a remarcat în istoria cinematografiei datorită rolului său din mini-seria “Iisus din Nazareth”. Actorul a fost ales pentru acest rol, la vârsta de 32 de ani, datorită trăsăturilor sale fizice care îl faceau la acea vreme să semene cu Iisus din descrierile biblice.

Actorul nu a prețuit, la început, rolul primit: ,,Nici măcar nu m-am dus la audiție, cred că era aroganța tipică celor de vârsta mea. Dar, până la urmă, am făcut un test. Când m-am uitat în oglindă, mi-am dat seama că mă uit, cu adevărat, la Iisus. A fost ceva magic. De la păr și până la siluetă, eram Iisus Hristos. A fost un moment extraordinar", a spus Powell într-un interviu pentru The Express.

Răstignirea a fost grea pentru Robert Powell și asta pentru că tot procesul a fost unul dificil. Robert Powell a fost la un pas de a-și rupe spatele, lucru care i-ar fi schimbat pentru totdeauna destinul.

Citește continuarea >>> Accidentarea care i-ar fi putut schimba viața

Ce a pățit Robert Powell în timpul scenei Crucificării din "Iisus din Nazareth". Accidentarea care i-ar fi put... Cum faci economie și reduci facturile atunci când folosești uscătorul de rufe. Trucul simplu care te va ajuta enorm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x