Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a umplut rezervorul camionului cu țigări și a încercat să circule așa! Oamenii legii au fost șocați când au văzut grozăvia

Descoperire halucinantă făcută de polițiștii de la Vama Albița, unde într-un camion ce avea numere moldovenești  au fost găsite mii de pachete de țigări. 

Descoperire halucinantă făcută de polițiștii de la Vama Albița, unde într-un camion ce avea numere moldovenești au fost găsite mii de pachete de țigări.

Oamenii legii au găsit, în cadrul unui control de rutină, mii de pachete de țigări, erau ascunse într-un spațiu special amenajat în rezervorul de motorină.

”În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră si lucrători vamali a descoperit ascunsă într-un spaţiu special amenajat, realizat prin modificarea (sudarea) rezervorului de motorină, cantitatea de totală de 107.960 ţigarete (5.398 pachete), diferite mărci, de proveniență R. Moldova.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția de Frontieră.

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 10.000 lei, dar și indisponibilizarea autocamionului, în valoare de 50.600 lei, în vederea confiscării.

Muzeul Madame Tussauds din Londra a realizat o statuie din ceară a lui Meghan Markle. Ai putea jura că e chiar viitoarea... Era odioasă și refuza să mai iasă din casă, dar acum poate zâmbi din nou! Transformarea unei femei căreia i-a fost extir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x