Antena Căutare

Ce se întâmplă cu ORGANISMUL tău după ce renunţi la ALCOOL! Când te poţi considera VINDECAT

Există persoane care se lasă de băutură şi altele care eşuează în acest procedeu extrem de greoi. Iată ce se întâmplă în organismul celor dependenţi de alcool în momentul în care decid să renunţe la acest viciu

Există persoane care se lasă de băutură şi altele care eşuează în acest procedeu extrem de greoi. Iată ce se întâmplă în organismul celor dependenţi de alcool în momentul în care decid să renunţe la acest viciu.

DUPĂ PRIMA ZI...

Nu vei avea chef de absolut nimic şi te va enerva tot ce se întâmplă în jurul tău. Deshidratarea va fi la ea acasă, căci nici de apă nu vei avea poftă, iar lenea... va deveni o cucoană şi mai mare.

Dacă vrei să treci cu bine peste acest hop şi să nu cedezi tentaţiei, atunci programează-ţi din timp ceva de făcut. Orice activitate care să te ţină departe de casă va fi excelentă. Mai mult, nu ai voie să ai timpi morţi. De fiecare dată când nu vei face nimic, te vei gândi la alcool.

DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ...

Alternezi starea de euforie pentru reuşita de şapte zile fără băutură cu cea de depresie. Dacă îţi vei găsi o altă pasiune, atunci lucrurile vor merge de minune pentru tine. În cazul în care simptomele au legătură cu fizicul, iar organismul tău ajunge să ardă (temperatură) te anunţăm că nu e o simplă răceală şi ar fi cazul să consulţi un medic.

DUPĂ O LUNĂ...

Ai trecut de prima săptămână, care a fost cea mai grea, iar acum bifezi o lună fără alcool. Simţi cum energia se măreşte de la zi la zi, iar organismul tău începe să se obişnuiască în noua ta formulă. Somnul şi digestia se vor îmbunătăţi radical.

DUPĂ ŞASE LUNI...

E fix momentul în care îţi vei da seama cât de multe lucruri ai pierdut în tot acel timp în care alcoolul îţi era prieten. Trebuie să-ţi faci o promisiune că zilele acelea nu se vor mai reîntoarce în viaţa ta. Dacă ai rezistat până acum, atunci te felicităm, te poţi considera un FOST alcoolic şi îţi poţi începe o nouă viaţă!

Rezultatele sunt MIRACULOASE! Ce se întâmplă dacă pui un CUB DE GHEAŢĂ exact în ACEST LOC... Funcţionează GARANTAT! Lasă-te de FUMAT cu un ingredient minune din bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x