Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă îți lași telefonul mobil cu ecranul în jos, de fapt! Detaliul la care nu te-ai fi gândit niciodată

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă obișnuiești să îți pui telefonul pe masă cu ecranul în jos? Experții au făcut o dezvăluire complet neașteptată.

telefon mobil pe masa
Descoperă cum un simplu gest poate dezvălui multe detalii despre tine | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar păera de crezut, dacă îți lași telefonul cu ecranul îndreptat în jos, către masă, arăți despre tine niște detalii importante. Ce semnificație are gestul tău și ce pot afla cei din jur despre tine?

Ce se întâmplă dacă îți lași telefonul mobil cu ecranul în jos

Daniel Wong, cunoscut pentru numeroasele sfaturi pe care le oferă tinerilor care își doresc să atingă succesul în carieră, a explicat ce se întâmplă dacă lași telefonul cu fața în jos, pe masă. Dezvăluirile acestuia au uimit oameni din întreaga lume și au devenit virale.

Potrivit autorului deja menționat, există două tipuri de persoane în lume: cele care își țin telefonul cu ecranul în sus și cele care țin telefonul mobil cu fața în jos, către masă.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă ai primit acest mesaj ciudat pe Whatsapp. Tot mai mulți sunt afectați

Daniel Wong este de părere că oamenii care îți țin telefonul cu fața în sus nu vor să se rupă complet de dispozitiv, chiar dacă se află la masă cu cineva. Aceste persoane vor avea tendința să răspundă la orice mesaj sau apel, să intre pe Facebook sau Instagram sau să verifice tot felul de aplicații.

Practic, atenția lor este foarte ușor de distras și vor da impresia că telefonul mobil este mai interesant decât prietenii cu care se află. Sunt și persoane care consideră acest gest ca fiind o dovadă de sinceritate, căci o persoană care nu „ascunde” ecranul telefonului mobil arată despre ea că nu are nimic de ascuns și nu se teme că va primi mesaje sau apeluri nepotrivite.

Citește și: O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat

De asemenea, despre persoanele care țin telefonul cu ecranul în jos se crede, în mod eronat, faptul că în mod sigur ascund ceva sau sunt infidele. Totuși, Daniel Wong este de altă părere și consideră că aceasta este, de fapt atitudinea potrivită față de dispozitivele electronice. În opinia sa, atunci când pui telefonul cu ecranul în jos, arăți că te dedici cu atenția în totalitate persoanei cu care te afli atunci, la momentul respectiv, informează daniel-wong.com.

Recent, Samsung a anunțat că noua seria Galaxy va include un material inedit în design.

„Ca să construiești relații mai complexe decât cele de amiciție de pe Facebook, trebuie să alegem să devenim oamenii care își pun telefonul cu ecranul în jos, oricât de greu ar părea la început. Nu doar că arăți celor din jur că ești atent și prezent la ceea ce se întâmplă în jur, dar demonstrezi că nu ai nevoie de distracțiile virtuale ca să te simți bine și că ești atent să-i faci pe cei din jur să se simtă apreciați și respectați. Viața ta socială se va îmbunătăți considerabil”, a mai zis Daniel Wong.

Femeia a folosit un produs cosmetic obișnuit, dar rezultatul a fost neașteptat. De ce i s-a colorat pielea în verde... Și-a ajutat cea mai bună prietenă să devină mamă. Legătura dintre cele 2 femei este acum și mai puternică. Cum s-a întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x