Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Ce se întâmplă dacă pui o cană cu lămâie în cuptorul cu microunde! Miracolul se întâmplă în cateva secunde!

Cu siguranță ți s-a întâmplat să să observi măcaro dată faptul că un cuptor cu microunde este mai mult decât util în bucătăria oricui. Totuși, sunt și trucuri pe care sigur nu le-ai mai încercat și care merită din plin. Astfel, dacă pui niște felii subțiri de bacon oe o ceașcă întoarsă în cuptorul cu microunde îți vei putea prepara, în doar câteva minute, o gustare delicioasă. Cuptorul cu microunde este ideal mai ales și pentru momentele în care vrei să faci curat. Astfel, puni niște detergent făcut supă pe tocătorul de carne și legume și lasă-l câteva minute înăuntru, la nivel mediu. Vei reuși astfel să dezinfectezi obiectul și să continui dă gătești igienic. Feliile ultrasubțiri de cartofi, pue la cuptorul cu microunde timp de câteva minute se vor trasforma în chipsuri. Zeama de lămâie te ajută și mai mult! Stoarce o lămâie într-un castron cu apă și bagă totul, cu tot cu coji înăuntru, în cuptorul cu microunde. Petele de grăsime din interior vor dispărea ca prin minune!

Cu siguranță ți s-a întâmplat să să observi măcaro dată faptul că un cuptor cu microunde este mai mult decât util în bucătăria oricui.

Totuși, sunt și trucuri pe care sigur nu le-ai mai încercat și care merită din plin. Astfel, dacă pui niște felii subțiri de bacon oe o ceașcă întoarsă în cuptorul cu microunde îți vei putea prepara, în doar câteva minute, o gustare delicioasă.

Cuptorul cu microunde este ideal mai ales și pentru momentele în care vrei să faci curat.

Detalii neștiute! Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani de carieră!

Astfel, puni niște detergent făcut supă pe tocătorul de carne și legume și lasă-l câteva minute înăuntru, la nivel mediu. Vei reuși astfel să dezinfectezi obiectul și să continui dă gătești igienic.

Feliile ultrasubțiri de cartofi, pue la cuptorul cu microunde timp de câteva minute se vor trasforma în chipsuri.

Zeama de lămâie te ajută și mai mult! Stoarce o lămâie într-un castron cu apă și bagă totul, cu tot cu coji înăuntru, în cuptorul cu microunde. Petele de grăsime din interior vor dispărea ca prin minune!

Recomandari