Antena Căutare

Ce trebuie să afli dacă ai brățară de argint cu talismane. Avertismentul dat de marele producător de bijuterii

Recent a apărut pe internet un avertisment pentru persoanele care poartă celebrele brățări din argint ornate cu mici pandante sau talismane, cunoscute și sub denumirea de charm. Producătorii au transmis un mesaj neașteptat.

bratari cu talismane Galerie
Producătorii au transmis un mesaj important despre brățările de argint cu talismane | sursa foto: Shutterstock

În ultimii ani, brățările de argint pe care îți poți pune diferite pandante numite și talismane (charm) s-au bucurat de o imensă popularitate și compania s-a extins în mai toată lumea. Recent, producătorii acestui tip de brățară cu charm, ce poate să fie din argint sau aur, au transmis un avertisment neașteptat pentru clienți.

Ce trebuie să afli dacă ai brățară de argint cu talismane (charm)

Cu siguranță ai observat faptul că sunt multe persoanele care poartă astfel de brățări de argint cu talismane, chiar dacă sunt originale sau simple imitații. Acest model de bijuterie s-a bucurat de un nivel tot mai ridicat de popularitate, lucru ce i-a determinat pe producători să surprindă clienții cu noi și noi modele de talismane (numite și charm). Compania s-a extins în mai toate țările și înregistrează constant un profit uriaș.

Citește și: O femeie a vrut să gătească un pește, așa că i-a tăiat capul și l-a curățat. Ceea ce a urmat a speriat-o. Ce a filmat cu telefonul

Totuși, de curând, producătorii acestor brățări cu talismane au transmis un avertisment pentru clienți și au făcut o dezvăluire neașteptată. Se pare că în ultima vreme s-au viralizat tot felul de trucuri menite să readucă strălucirea inițială și să curețe bijuteriile sau talismanele care s-au înnegrit.

Potrivit acestora, pe TikTok au început să apară din ce în ce mai multe clipuri video în care diferite persoane prezintă trucuri de curățat brățările de argint cu talismane.

Unul dintre acestea presupune să scufunzi bijuteria în apă fierbinte în care s-a pus niște bicarbonate de sodiu și niște sare. După cinci minute, brățara pare să arate ca nouă și persoane din întreaga lume au încercat apoi acest truc.

Citește și: Cum să cureți sau să tai ceapa fără să plângi! Trucul rapid ce te scapă de lacrimi

Totuși, nu a durat mult și producătorii celebrelor brățări din argint cu talismane au transmis un avertisment. Aceștia au explicat faptul că procedura respectivă poate avea multe efecte neplăcute, de fapt.

„Cel mai popular truc de curățare a talismanelor presupune să pui bijuteria în folie de aluminiu, să torni apă fierbinte cu bicarbonat de sodiu și sare și să aștepți. Sunt și trucuri ce implică să freci brățara cu talismane folosind o veche periuță de dinți, pentru a îndepărta murdăria. Nimeni nu se gândește însă la bacteriile ce ajung pe bijuterie. Recomandăm ca brățările să fie duse anual la un service, unde un bijutier va curăța totul și se va asigura că pietrele sau alte componente nu sunt afectate”, a dezvăluit un reprezentant al companiei, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așadar, dacă deții o astfel de brățară cu talismane, este recomandat să eviți să recurgi la tot felul de trucuri de curățat, descoperite pe internet.

Cum vrea Instagram să câștige bani din buzunarul utilizatorilor, prin conținutul exclusiv al influencerilor... Femeia care și-a născut propriul nepot. Cum e posibil. Ea a dorit să își ajute fiica și ginerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x