Antena Căutare

Ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Trucul cu sare sau orez dă roade imediat

sToată lumea își dorește să aibă parte de noroc și să atragă banii și succesul în viața de zi cu zi. Care sunt trucurile prin care poți să ajungi bogat peste noapte și ce trebuie să faci ca să atragi prosperitatea în viața ta?

Toată lumea își dorește să aibă parte de noroc și să atragă banii și succesul în viața de zi cu zi. Care sunt trucurile prin care poți să ajungi bogat peste noapte și ce trebuie să faci ca să atragi prosperitatea în viața ta?

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să ai grijă ca niciodată să nu cheltui și ultimul ban din casă sau din portofel. Se spune că banul atrage banul și sărăcia atrage sărăcie.

Dacă vrei să mergbsi în vacanță sau pleci la drum lung, atunci ai mereu grijă să lași în casă niște bani.

CUM ATRAGI BANII ÎN VIAȚA TA

Poartă în portofel solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi, simboluri care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.

Ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Trucul cu sare sau orez dă roade imediat

Începe ziua de luni rugând pe cineva să îți dea o sumă mică de bani, chiar dacă este vorba doar de un leu. Se spune că dacă primești bani de la prima oră, atunci cu siguranță îți va merge bine toată ziua.

Citește și: Adio, probleme cu banii. Iată cele opt zodii care se vor îmbogăți în 2019!

Alungă ghinionul din viața ta prin reparatul...țevilor! Se spune că un robinet care curge sau o țeavă din care picură apă sunt semne de ghinion, ce țin banii departe de tine.

Citește și: Cum să economisești bani, în viziunea unui Dani Oțil: De patru zile mănânc pâine cu unt și gem. Am băut și ceai!

Un alt sfat ca să atragi banii și norocul în viața ta este să ai mereu un copăcel cu bani în casă. Îl poți cumpăra din magazinele de cadouri, iar efectul vine imediat.

Nu pierde mărunțișul, ci pune-l într-un borcan și adună-l, căci așa atragi norocul în viața ta și banii. Și nu uita de cel mai simplu truc: să pui o punguță cu sare undeva prin bucătărie, căci se spune că acest lucru atrage norocul, banii și prosperitatea!

A fost legalizat un nou mod de înmormântare. Cine nu vrea să ajungă cenușă sau oase, poate alege să devină îngrășământ d... Semnul care anunță Apocalipsa s-a văzut pe cer! Creștinii au văzut clar imaginea lui Iisus (FOTO)...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x