Antena Căutare

Ce zodii au „lipici” la BANI în această primăvară. Află dacă te regăseşti şi tu printre norocoşi

Primăvara bate la uşă, iar cu ea aduce o serie de oportunităţi pentru anumite zodii. Unii dintre nativi vor fi mai norocoşi decât ceilalţi la capitolul finanţe, iar în noul sezon, banii nu le vor lipsi, dimpotrivă.

Primăvara bate la uşă, iar cu ea aduce o serie de oportunităţi pentru anumite zodii. Unii dintre nativi vor fi mai norocoşi decât ceilalţi la capitolul finanţe, iar în noul sezon, banii nu le vor lipsi, dimpotrivă.


Dintre toate zodiile, doar cinci dintre ele vor avea în mod deosebit noroc la bani în primăvara lui 2016, potrivit unica.ro!

Gemeni

Pentru nativii în Gemeni, cele trei luni de primăvară sunt sinonimul înfloririi financiare. Vor avea o perioadă excelentă din acest punct de vedere. Vor culege laurii și vor fi recompensați pentru că au muncit din greu în iarna lui 2016. Firi nestatornice, Gemenii au tendința ca atunci când le este bine să facă schimbări în speranța că vor prospera și mai mult.

Nu este o strategie greșită, însă nu este cazul să o pună în practică în această primăvară. Vor câștiga suficient cât să fie mai mult decât mulțumiți. Lunile mai și aprilie, în care Mercur este retrograd, vor fixa câștigurile financiare și îi vor asigura nativului din Gemeni un an îndestulător. Ai răbdare și pune în practică schimbările la care te-ai gândit începând cu anul viitor. Deocamdată ești foarte bine!

Rac
Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de o ascensiune financiară primăvara aceasta. Munca lor va ajunge la urechile unor persoane interesate de activitatea lor, vor câștiga prestigiu și, da, vor avea parte și de remunerații considerabile în cadrul unor colaborări. Relațiile cu aceștia vor fi mai mult decât satisfăcătoare și vei avea ocazia să pui bazele unei întregi rețele de contacte care te vor ajuta să prosperi în carieră.

Leu
Oportunitățile de serviciu care s-au ivit în ianuarie pentru Leu au fost exploatate la maximum de nativii acestui semn zodiacal. Așteptarea momentului în care te vei îmbogăți a luat sfârșit. În cele trei luni de primăvară vei avea parte de mulți bani. Nu căzuți din cer, ci obținuți prin forțele proprii. Acest interval este optim și pentru a stabili planul de bătaie pentru următoarele luni ale anului, astfel încât să îți meargă și mai bine. Creativitatea, efervescența și excentricitatea ta însă nu vor mai fi satisfăcute, pentru că te-ai angajat iarna aceasta la un job nu tocmai nobil, așa cum ai fi sperat și cum ai avut parte până acum. Leul ar trebui să păstreze această linie, pentru că este benefică buzunarului său.

Fecioara
În această primăvară, Fecioara pune piciorul în prag, renunță la jobul care o nemulțumește din toate punctele de vedere și reușește să obțină un serviciu nu doar care o face să se simtă împlinită pe planul carierei, dar și care îi aduce încasări duble. Primăvara este perioada cea mai prosperă pentru Fecioară, de altfel, zodia care are cele mai frumoase venituri în acest interval, spun astrele.

Capricorn
În primăvara aceasta, astrele îi rezervă Capricornului o promovare. Răbdarea și munca depusă i-au asigurat o ascensiune naturală Carpricornului. Toată lumea este mulțumită de activitatea acestui nativ, în sfârșit.

Dacă până acum eforturile lui au fost considerate normale, există o persoană care va vedea tot ce a făcut: orele petrecute peste program, proiectele realizate în timpul liber, implicarea, ideile și atitudinea pozitivă pe care a avut-o față de toate sarcinile. În martie, Capricornul e remarcat de o persoană din conducere care îl va promova: va fi remunerat conform prestigiului său.

Ce-i făcea Liviu, bărbatul cu 30 de ani mai tânăr, frumoasei Israela când erau singuri. Nu e ceea ce crezi!... Explicație. Adevăratul motiv pentru care cămășile bărbătești se încheie de la stânga la dreapta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x