Antena Căutare

Cea mai batrana familie de glob - varsta lor adunata este de 818 ani!

Probabil nu doar o data v-ati intrebat care este secretul longevitatii. Poate genetica, alimentatia sau tara in care locuiti? Poate ca raspunsul il putem afla de la membrii celei mai longevive familii din lume care, culmea, nu a trait in China sau Japonia, ci in... Italia!

Va prezentam cea mai batrana familie de pe glob. E formata din opt frati si surori, a caror varsta adunata e de 818 ani. Sunt italieni si toti locuiesc in acelasi sat din Sardinia. Reprezetantii Guiness au consemnat acest aspect incredibil in Cartea Recordurilor.

Oficialii le-au inmanat certificatul chiar de ziua uneia dintre surori care a implinit recent 105 ani. Batrana, pe numele ei Consolata, are la randul ei noua copii, 25 de nepoti si a trecut prin cele doua razboaie mondiale iar de cand e ea pe lume, Italia a schimbat 50 de premieri.

Foto: telegraph.co.uk

23 august 1939: Germania si URSS si-au impartit Europa de Est prin semnarea pactului Ribbentrop-Molotov... Ai treaba prin Ucraina? Cinci "frumoase adormite" din Kiev asteapta sa fie trezite cu un sarut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x