Antena Căutare

Alina, cea mai frumoasă fată din lume, are doar șase ani! Oamenii cred că e un înger când o văd! Cum arată

Cea mai frumoasă fată din lume este o copilă de doar șase ani, din Rusia! Aceasta are deja zeci de mii de fani în întreaga lume și mulți cred că e un înger atunci când o văd! Cum arată?

Cea mai frumoasă fată din lume este o copilă de doar șase ani, din Rusia! Aceasta are deja zeci de mii de fani în întreaga lume și mulți cred că e un înger atunci când o văd! Cum arată?

O copilă din Rusia a fost numită cea mai frumoasă fată din lume! De meserie model, rusoaica de șase ani a devenit faimoasă în toată lumea. Are 22.000 de urmăritori pe Instagram şi a colaborat cu unele din cele mai mare case de modă încă de la vârsta de patru ani! Este atât de frumoasă încât mulți spun că arată ca un înger.

CUM ARATĂ CEA MAI FRUMOASĂ FATĂ DIN LUME

La doar șase ani, Alina Yakupova este cea mai frumoasă fată din lume și are lumea la picioare. Şi pe bună dreptate. Copila are părul blond ca mierea, ochii de un albastru ireal şi un zâmbet radiant. Mulţi o compară cu un înger.

Vedetă de la o vârstă foarte fragedă, copila a strâns în cursul ultimilor ani 22.000 de fani pe Instagram, din Germania, Costa Rica sau chiar California.

CEA MAI FRUMOASĂ FATĂ DIN LUME, MODEL DE SUCCES

Alina nu este însă doar cea mai frumoasă fată din lume, ci şi o adevărată profesionistă. Este model pentru numeroase case de modă.

Lucrează cu brand-uri de renume încă de la vârsta de patru ani. Iar pentru a arăta cât este de pasionată de proiectele sale, postează poze pe Instagram după fiecare şedinţă foto. Acestea sunt, de altfel, şi motivul pentru care a devenit faimoasă.

Alina Yakupova nu este însă primul model din Rusia care capătă titlul de cea mai frumoasă fată de lume. În urmă cu doar doi ani, Anastasia Knyazeva a cucerit planeta cu frumuseţea ei debordantă. Copila a fost implicată, de asemenea, în mai multe campanii de modă şi s-a făcut remarcată datorită trăsăturilor ei. Mulţi o compară cu o păpuşă de porţelan.

Un război. O iubire. 633 de scrisori. La 93 de ani, și-a lansat prima carte, inspirată de povestea de dragoste ce legat-... Pisicile aveau convulsii și se aruncau în mare, oamenii erau diagnosticați cu "boala pisicii dansatoare". Deza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x