Antena Căutare

Imagini spectaculoase! Cea mai lungă sculptură de lemn din lume, realizată dintr-un singur trunchi de copac

Cea mai lungă sculptură de lemn din lume dintr-un singur trunchi de copac, potrivit Guinness World Records 2013, aparține artistului chinez Zheng Chunhui.

Cea mai lungă sculptură de lemn din lume dintr-un singur trunchi de copac, potrivit Guinness World Records 2013, aparține artistului chinez Zheng Chunhui, notează Agerpres.

Lucrarea impresionantă are o lungime de 12,286 metri, o înălțime de 3,075 metri, o lățime de 2,401 metri și a fost realizată dintr-un singur trunchi de copac. Capodopera a fost lansată de către celebrul sculptor chinez, Zheng Chunhui, la 14 noiembrie 2013, în Putian — Fujian, din China.Pentru a finaliza sculptura de 12,286 metri lungime, artistului chinez și celor 20 de oameni cu care a lucrat le-au trebuit patru ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Opera de artă surprinde prin multitudinea de detalii formată din 550 de persoane, sculptate individual, dar și clădiri, copaci, nori, râuri, bărci și poduri.

Sculptura este inspirată dintr-o cunoscută pictură veche pe pergament, "Pe malul râului în timpul Festivalului Quing Ming", realizată de pictorul chinez Zhang Zeduan în urmă cu 1.000 de ani. Pictura reprezintă viața celor bogați și a celor săraci în timpul Festivalului Quing Ming.

O chelneriță a avut parte de un șoc atunci când a văzut ce a primit, în loc de bacșiș! Este de neimaginat!... S-a uitat pe geamul avionului şi a observat CEVA TERIFIANT! Aeronava a aterizat de urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x