Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

”Cea mai tatuată femeie” a cheltuit aproape 50.000 $ să se umple din cap până în picioare cu tatuaje. Cum arăta Becky Holt înainte

Becky Holt, o tânără care s-a autoproclamat drept ”cea mai tatuată femeie” din Marea Britanie a dezvăluit cum reacționează oamenii la tatuajele ei, pe care a cheltuit aproape 50.000 de dolari.

Cum arăta ”cea mai frumoasă femeie” înainte să se tatueze

Profimedia

Becky Holt, în vârstă de 33 de ani, din Poynton, Cheshire, Marea Britanie, și-a acoperit 95 la sută din corp în tatuaje.

Pentru tatuajele ce includ și fața, subrațul și ”zona intimă”, Holt susține că a cheltuit 35.000 de lire sterline, adică aproape 50.000 de dolari.

Cum reacționează oamenii la aspectul lui Becky Holt, ”cea mai tatuată femeie”

Într-un interviu acordat This Morning, Holt a recunoscut că primul tatuaj de pe corpul ei a fost făcut la 15 ani și era, de fapt, numele iubitului ei.

Citește și: Femeia care vrea să-și tatueze tot corpul pentru a-și ”distruge frumusețea”. Cât de bine arăta Michela Bottin înainte

Acum, fostul model are sute de tatuaje, însă susține că oamenii au numeroase prejudecăți atunci când vine vorba de aspectul ei.

Tânăra a făcut și un experiment în care și-a acoperit tatuajele cu machiaj și susține că atunci când arta de pe corpul ei nu era expusă, oamenii ”erau mai dornici să mă ajute”.

”Oamenii erau foarte nepoliticoși cu mine când aveam tatuaje, cred că oamenii cred că e mai de cartier și se tem de mine,” a declarat Holt, potrivit Daily Mail.

”E de parcă ei cred că nu pot auzi, comentează fără rețineri și tare și sunt nepoliticoși atunci când vine vorba de aspectul meu, e corpul meu și alegerea mea și dacă oamenilor nu le place, nu mă interesează.”

Cum arată ”cea mai tatuată femeie” înainte să își transforme corpul cu tatuaje

Până a ajuns la vârsta de 22 de ani, toate tatuajele ei erau ascunse, însă după a decis să fie mai curajoasă atunci când venea vorba de arta de corpul ei.

”Îmi place să ies în evidență, îmi place arta, îmi plac timpul și dedicarea necesare, așa că m-am lăsat dusă de val și mi-am acoperit corpul,” a continuat ea. ”Primul tatuaj mare a fost cel de pe coapsă - e Ganesh - dar tot e acoperit, așa că dacă m-ai fi văzut pe stradă, nu ai fi știut că sunt tatuată.”

”După aia am început să-mi fac unele mari, pe picioare, pe mâini,” a continuat Holt. ”Mi-am tatuat filmul Labirintul, care e filmul meu preferat, pe tot piciorul meu.”

”Mi-am tatuat părinții, sora, o să-mi tatuez numele fetiței mele imediat cum mă voi putea întoarce în studio, dar unele dintre ele n-au semnificație.”

Deși apropiații lui Holt susțin acum deciziile ei, ea a dezvăluit că părinții ei au fost furioși când au văzut primul ei tatuaj, realizat al 15 ani. Când l-au văzut, le-a displăcut atât de mult încât au plătit ca Becky să și-l acopere cu tatuaje cu flori.

Citește și: Are 453 de piercinguri, coarne și trupul acoperit de tatuaje. Cum arăta Rolf Buchholz înainte de toate aceste schimbări

”Acum 5 ani mi-am făcut primul tatuaj, rămăsesem fără spațiu și mereu voiam mai mult,” a recunoscut ea. ”Întotdeauna am zis că nu îmi voi tatua mâinile sau gâtul sau fața pentru că voiam să le pot acoperi cu haine, dar am devenit atât de dependentă încât m-am gândit, auzi, o sa încerc, pentru că deja sunt acoperită.”

Recomandari