Antena Căutare

Ce au căutat românii pe internet în 2017 e dincolo de orice imaginație! Interesul bolnav pe care mulți l-au avut online!

Pentru că 2017 e aproape de final, Google ne poate oferi ceva informații cu privire la interesele românilor, prin prisma căutărilor pe care le-au făcut anul acesta.

Pentru că 2017 e aproape de final, Google ne poate oferi ceva informații cu privire la interesele românilor, prin prisma căutărilor pe care le-au făcut anul acesta.

Încă de pe vremea de când aveam blog, vedeam tot felul de căutări ciudate care, cumva, îi aduceau pe oameni pe site. Vedeam totodată și care erau cele mai populare căutări, iar acum, la nivel național, lucrurile arată destul de interesant.

Poza fără sunet pe care mii de oameni se jură c-o aud! Ți se întâmplă și ție?

Oamenii sunt, în continuare, interesați de rezultate la marile „examene ale vieții”, fie că vorbim de Bac sau de Evaluarea Națională, dar vor reduceri și se interesează ocazional și de vedete trecute la cele veșnice.

Planeta care sperie oamenii de știință! "Ar trebui să vedem satelitul, nu..."

Așa arată topul celor mai populare căutări din 2017, în care se adună telefoane, jocuri, calendarul ortodox și vedetele care au fost și nu mai sunt.

Vezi o listă completă cu toate căutările românilor pe internet în 2017!

Zodiile care sunt urmărite de ghinion în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Paza bună trece orice primejdie!... Baba Vanga: cadourile pe care să NU le primeşti niciodată. Aduc mari nenorociri! „De unele cadouri bucură-te, de altele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x