Căutare Live

Cel mai „adevărat” pepene de Dăbuleni! Este incredibil cum dovedește un vânzător că are marfă originală - Foto

Piețele sunt pline de falșii pepeni de Dăbuleni. Sătul să nu fie crezut de clienți, un vânzător a luat măsuri extreme pentru a dovedi proveniența mărfii sale. A montat un banner imens deasupra chioșcului său. N-o să-ți vină să crezi ce a scris pe el!

Piețele sunt pline de falșii pepeni de Dăbuleni. Sătul să nu fie crezut de clienți, un vânzător a luat măsuri extreme pentru a dovedi proveniența mărfii sale. A montat un banner imens deasupra tarabei sale. N-o să-ți vină să crezi ce a scris pe el!

Pepenii de Dăbuleni au ajuns faimoși și în mediul online. O fotografie fabuloasă a apărut pe platforma Reddit. Conform celui care a postat imaginea, personajul principal este domnul Ninel Turlacu, un vânzător de pepeni:

„Domnul Ninel Turlacu a hotărât să-și printeze buletinul pe un banner pe care l-a atârnat deasupra tarabei sale, pentru a le dovedi clienților că el și marfa pe care o vinde provin din Dăbuleni, o localitate cunoscută pentru pepenii delicioși și că un este un mincinos, la fel ca ceilalți vânzători din piață. Petroșani, august 2019.”

Jos pălăria, domnule Ninel, oriunde ați fi!

Cel mai „adevărat” pepene de Dăbuleni! Este incredibil cum dovedește un vânzător că are marfă originală - Foto

Un băiat a orbit de la cartofii prăjiți! Ce cantitate a cauzat nenorocirea... Povestea Claudiei, fata care s-a născut bătrână: „Am doar 20 de ani, dar arăt de 140. Viața, oricât ar fi de scurtă, tre...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x