Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cel mai „adevărat” pepene de Dăbuleni! Este incredibil cum dovedește un vânzător că are marfă originală - Foto

Piețele sunt pline de falșii pepeni de Dăbuleni. Sătul să nu fie crezut de clienți, un vânzător a luat măsuri extreme pentru a dovedi proveniența mărfii sale. A montat un banner imens deasupra chioșcului său. N-o să-ți vină să crezi ce a scris pe el!

Piețele sunt pline de falșii pepeni de Dăbuleni. Sătul să nu fie crezut de clienți, un vânzător a luat măsuri extreme pentru a dovedi proveniența mărfii sale. A montat un banner imens deasupra tarabei sale. N-o să-ți vină să crezi ce a scris pe el!

Pepenii de Dăbuleni au ajuns faimoși și în mediul online. O fotografie fabuloasă a apărut pe platforma Reddit. Conform celui care a postat imaginea, personajul principal este domnul Ninel Turlacu, un vânzător de pepeni:

„Domnul Ninel Turlacu a hotărât să-și printeze buletinul pe un banner pe care l-a atârnat deasupra tarabei sale, pentru a le dovedi clienților că el și marfa pe care o vinde provin din Dăbuleni, o localitate cunoscută pentru pepenii delicioși și că un este un mincinos, la fel ca ceilalți vânzători din piață. Petroșani, august 2019.”

Jos pălăria, domnule Ninel, oriunde ați fi!

Cel mai „adevărat” pepene de Dăbuleni! Este incredibil cum dovedește un vânzător că are marfă originală - Foto

Recomandari