Antena Căutare

Omul ăsta a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă cât de bogat este: „Am scos 10 milioane din cont, am pus banii în maşină...”

Unii oameni sunt bogați. Foarte bogați. Uneori, se pare că nici lor nu le vine să creadă câți bani au, așă că au nevoie de ajutor...vizual. A fost cazul lui Aliko Dangote, cel mai bogat african. Miliardarul a povestit că a retras cândva 10 milioane de dolari de la bancă doar pentru a se uita la banii respectivi.

Omul ăsta a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă cât de bogat este: „Am scos 10 milioane din cont, am pus banii în maşină...” Galerie
| hepta.ro

Unii oameni sunt bogați. Foarte bogați. Uneori, se pare că nici lor nu le vine să creadă câți bani au, așă că au nevoie de ajutor...vizual. A fost cazul lui Aliko Dangote, cel mai bogat african. Miliardarul a povestit că a retras cândva 10 milioane de dolari de la bancă doar pentru a se uita la banii respectivi şi a înţelege că nu are doar nişte numere pe hârtie.

„Când eşti tânăr, primul milion este important, dar apoi numerele nu mai înseamnă prea mult. Într-o zi, am scos 10 milioane din cont, am pus banii în maşină şi i-am dus acasă, în camera mea. M-am uitat la ei şi m-am gândit: ‘Acum cred că am bani’, iar a doua zi i-am dus înapoi la bancă”, a spus Dangote la forumul din Abidjan.

Omul ăsta a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă cât de bogat este: „Am scos 10 milioane din cont, am pus banii în maşină...”

Dangote, care deţine mai multe companii, fiind implicat între altele în domeniul alimentar, în construcţii şi telecomunicaţii, a precizat că pentru viitorul Africii sectoarele cu cel mai mare potenţial sunt agricultura şi tehnologiile noi. El i-a sfătuit însă pe tinerii antreprenori să nu se lase purtaţi de val după primul succes.

Aliko Dangote a precizat că regretă faptul că problemele administrative pun piedici dezvoltării afacerilor în Africa. El a dat şi un exemplu, vorbind despre dificultăţile companiei sale producătoare de ciment în privinţa exportului de marfă pe o distanţă de doar 40 de kilometri, de la fabricile din Nigeria către Benin. Benin a importat astfel ciment mai scump din China, a subliniat miliardarul.

Viața bate filmul! O femeie și-a abandonat copilul, dându-l spre adopție. Însă, după 22 de ani, avea să afle o veste șoc... Spectacol pe o stradă din Marea Britanie, oferit de o cerșetoare româncă și un polițist! Bărbatul i-a luat acordeonul și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x