Antena Căutare

Cel mai emoționant zâmbet. Prima reacție a unei femei, după transplantul de plămâni: ,,Oh, Doamne, pot respira! Tot aerul ăsta e al meu!”

Cu 11 ani în urmă, Jennifer Jones a fost diagnosticată cu fibroză chistică, o boală genetică ce afectează plămânii, pancreasul și alte organe, provocând infecții pulmonare persistente, care, în timp, îngreunează respirația.

Cel mai emoționant zâmbet. Prima reacție a unei femei, după transplantul de plămâni: ,,Oh, Doamne, pot respira! Tot aerul ăsta e al meu!”

De atunci, funcția pulmonară a lui Jones a scazut dramatic, ajungând la doar 10,8%, în luna octombrie. Din fericire, ea s-a aflat pe lista candidaților la transplant și, din fericire, a găsit un donator compatibil. Jones a suferit o intervenție chirurgicală la Clinica Mayo din Rochester, Minnesota și, când s-a trezit, reacția ei a fost una extrem de emoționantă: ,,Oh, Doamne, pot respira! Tot aerul ăsta e al meu!”, a declarat, copleșită, femeia în vârstă de 40 de ani.

Acum, funcția pulmonară a lui Jones este de 93% și este îi recunoscătoare persoanei care a ales să-i devină donator.

Unghiile false au costat-o scump! Ce a pățit această tânără, după ce a apelat la manichiura cu acryl: "Era sânge pe... Din cea mai frumoasă fată din facultate, în răţuşca cea urâtă! Un accident i-a schimbat complet viaţa şi a adus-o în pra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x