Antena Căutare

Cel mai nou trend în materie de nunţi! Varza, prazul, lămâile şi morcovii au luat locul florilor obişnuite în buchetul de mireasă

Ce trandafiri?! Care lalele?! Tot mai multe femei preferă să aibă legume, fructe și zarzavaturi în buchetul de mireasă cu care merg la altar, compozițiile fiind originale și creative.

Cel mai nou trend în materie de nunţi! Varza, prazul, lămâile şi morcovii au luat locul florilor obişnuite în buchetul de mireasă Galerie
| weddings.thefuntimesguide.com

Ce trandafiri?! Care lalele?! Tot mai multe femei preferă să aibă legume, fructe și zarzavaturi în buchetul de mireasă cu care merg la altar, compozițiile fiind originale și creative.

"Tendința este buchetul sălbatic și fantezist, cu un aranjament de sezon, suplu și asimetric", spune Chris Wood, profesionist în domeniu. Astfel, buchetele nu mai sunt făcute exclusiv din flori, ci cuprind "un amestec de frunze, plante ierboase, fructe și legume", adaugă el.

Morcovii, varza, prazul, dar și merele, lămâile sau portocalele sunt acum preferate în locul trandafirilor și al macilor.

Sursa foto: www.southboundbride.com

Alegerea lor s-ar explica prin preferința pentru produsele fermierilor locali, dar are și o semnificație personală uneori. "Sunt fiica unui agricultor și acum soție de agricultor. Am crescut pe lângă legume, așa că a fost frumos să le am în buchet în ziua cea mare", afirmă Louise Thomas, o proaspătă mireasă.

Anumite plante sunt introduse în buchetul de mireasă pentru valoarea lor simbolică. De exemplu, cimbrișorul reprezintă curajul, iar lavanda înseamnă devotament și iubire eternă.

Acest tip de buchet nu este la modă doar în cazul mireselor, ci și în aranjamentele florale de zi cu zi.

Sursa: agerpres.ro

Adio, Facebook în România! Destiny, rețeaua de socializare făcută de români!... Ai grijă de sănătatea ta! Cum poţi scăpa rapid de mucegaiul din casă! Ingredientele minune ce-l îndepărtează instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x