Antena Căutare

Cel mai periculos peste pus “la pamant” de un om cu tupeu: Rechin facut KO de un fost boxer

Dupa ce a fost bombardat cu o serie de directe “la figura”, rechinul a renuntat la lupta, recunoscand astfel superioritatea adversarului

Nu de fiecare data lupta dintre rechin si om este castigata de fiorosul peste. Ultimul duel de acest gen s-a soldat cu victoria unui surfer american, care a reusit sa-I imblanzeasca pe adversarul marin cu o serie de pumni. Momentul s-a petrecut undeva in Hawaii si l-a avut protagonist pe tanarul Jeff Horton, care a iesit la o partida de surf, insotit de cativa prieteni.

In timp ce incercau sa-si etaleze cunostintele in materie, un rechin s-a apropiat de barbat, iar acesta a reactionat intr-un mod mai putin obisnuit. Adica i-a trimis vreo trei directe consecutive atacatorului. Surprins de-a binelea, pestele a renuntat la intentiile ucigase si a parasit ringul, in vreme ce Horton a scapat nevatamat din aventura vietii sale.

Ulterior s-a aflat ca tanarul practicase boxul inainte de a se dedica surfului, iar seria de lovituri aplicata rechinului a fost, probabil, cea mai apreciata din scurta cariera a americanului.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita. Vezi ce-ti rezerva astrele pe 23 octombrie!... Galerie FOTO! Cele mai neobisnuite poduri din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x