Antena Căutare

Cele mai bătăușe zodii. Nu se lasă, până nu te pun la pământ. Ești în pericol în preajma lor

Semnul astral își pune amprenta pe comportamentul unei persoane, iar unele zodii sunt mai violente decât altele. Iată care sunt cele mai agresive zodii, de care trebuie să te ferești: 

Semnul astral își pune amprenta pe comportamentul unei persoane, iar unele zodii sunt mai violente decât altele. Iată care sunt cele mai agresive zodii, de care trebuie să te ferești:

Pești

Peștii pot deveni violenți și manifestă o agresivitate de limbaj, înjurând în cele mai diverse moduri, mai ales când cineva le rănește orgoliul. Ridică tonul la persoana pe care o iubește atunci când are bănuieli că este înșelat sau când nu primește respect suficient.

Fecioară

Nativii acestei zodii se pot certa zile întregi și pot să amenințe cu bătaia, atunci când cineva îi scoate din pepeni. Deși sunt violente în exprimare, sunt amuzante atunci când sunt nervoase, deoarece le vin anumite replici spontane care creează senzație.

Săgetător

Săgetătorii se enervează foarte ușor și devin agresivi. Sunt firi foarte directe și urăsc să fie mințiți sau să fie vorbiți pe la spate. Sar cu ușurință la bătaie.

Leu

Leul este una dintre cele mai agresive zodii și poate deveni violent prin atitudine. Rareori se încumeta la a lovi pe cineva, însă folosesc ironia și privirile tăioase. Ridica adesea tonul și își întrerupe interlocutorul.

Bora Bora e amintire! Se deschide prima stațiune exotică din România: un sat de vacanță plutitor... Imaginea care a băgat spaima în oameni! Nimeni nu-și poate explica: "Era ca sângele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x