Antena Căutare

Cele mai frumoase urări de Anul Nou. Mesaje și SMS-uri de trimis celor dragi în ziua de Revelion

Cele mai multe mesaje și sms-uri cu urări de "La mulți ani!" se trimit în ziua de 31 decembrie, ultima din an. Adresează-le și tu toate cele bune familiei, rudelor îndepărtate, prietenilor, colegilor de serviciu, vecinilor și tuturor cunoscuților. Te poți inspira din lista de mai jos pentru a alege mesajul potrivit!

Cele mai frumoase urări de Anul Nou. Mesaje și SMS-uri de trimis celor dragi în ziua de Revelion
Mesaje și urări pentru Revelion 2020

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

Citește și:

Tradiții și superstiții de Anul Nou. Ce nu este bine să faci în ziua de 31 decembrie, ca să eviți ghinioanele

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2019, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

“Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2019!

”Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

“Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. “La Multi Ani!”

” Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.”La Mulţi Ani!

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

“Dragul meu cel rasfatat, multumesc ca m-ai distrat, si c-ai fost cu mine mereu, si la bine si la greu!”

“In anul nou iti urez cat mai multe zile langa mine!”

“Anul nou care tocmai vine, si m-aduce langa tine, va fi poate cel mai bun an, pentru ca pe tine te am!”

“Draga boss care tu esti, iti doresc sa te-odihnesti, ca tot anul n-ai muncit, si ne noi ne-ai cam sclavit.”

“Anul vechi care a trecut n-am avut tot ce am vrut, dar la anul care vine, totul va fi bine.”

“Multa sanatate, bucurie, casa plina de veselie, bani la greu, noroc cu carul, sanatate, sus paharul!”

“Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Ani!”

“Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.”

“Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

Tradiții și superstiții de Anul Nou. Ce nu este bine să faci în ziua de 31 decembrie, ca să eviți ghinioanele... Obiceiuri şi superstiţii de Anul Nou la români: Pluguşorul şi Sorcova, bani în buzunar și vâsc: Ce să faci ca să ai noro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x