Antena Căutare

Cele mai tari imagini cu sarcina unei femei. Bebe se ridică în picioare, "centrează și dă cu capul". Sigur va fi sportiv! (VIDEO AMUZANT)

De multe ori, mămicile se plâng de faptul că bebe face tot felul de acrobaţii în burtică, însă ce nu ştiu ele este că cel mic se antrenează intens. Este şi exemplul puiului de om de mai jos.

De multe ori, mămicile se plâng de faptul că bebe face tot felul de acrobaţii în burtică, însă ce nu ştiu ele este că cel mic se antrenează intens. Este şi exemplul puiului de om de mai jos.

Mergând la control, o femeie a avut parte de o mega-surpriză din partea bebeluşului său. Se ridică în picioare, se răsucește, lovește cu căpşorul, iar totul se vede extrem de clar.

Imaginile sunt impresionante, mai ales pentru viitoaterele mămici, care aşteaptă emoţionate să-şi vadă puii, pentru prima dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mamă și fiu, născuți fără mâini, dar cu o viață absolut normală: "Sunt un copil ca toţi ceilalţi" (VIDEO)... Femeia s-a apropiat de cușca unui urangutan de la grădina zoologică, dar animalul a avut o reacție de milioane când i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x