Antena Căutare

Cerasela Rogen a devenit mamă în urma unei minuni, atunci când medicii nu i-au mai dat nicio șansă! "Măicuța Lavrenția mi-a binecuvântat pântecul!"

Cerasela Rogen, cel mai cunoscut life-coach de la noi, semn divin atunci când nu mai credea în nimeni şi în nimic. După multe încercări, medicii i-au spus verde-n faţă că nu va putea deveni mamă niciodată, însă Cel de Sus i-a trimis cel mai frumos dar!

Cerasela Rogen, unul dintre cel mai cunoscut life-coach de la noi, a rămas însărcinată după ce peste 20 de medici au asigurat-o că nu va putea avea niciodată un copil! La ce mănăstire s-a produs minunea care a transformat-o pe vedetă într-o mămică împlinită: "O măicuţă mi-a binecuvântat pântecul!"

Cerasela Rogen, unul dintre cel mai cunoscut life-coach de la noi, a primit un semn divin atunci când nu mai credea în nimeni şi în nimic. După multe încercări, medicii i-au spus verde-n faţă că nu va putea deveni mamă niciodată, însă Cel de Sus i-a trimis cel mai frumos dar!

3, 4 ani de zile a încercat să devină mamă, iar atunci când a reușit, a pierdut o sarcină chiar în timpul evoluției sale (8 săptămâni) "În momentul ăla mi-a căzut Cerul în cap".

După acest necaz care a lovit-o din plin pe Cerasela, aceasta a consultat zeci de doctori, care nu îi dădeau nicio șansă să mai aibă copil. Ajunsă deja la vârsta de 40 de ani, Cerasela Rogen avea peste 20 de dosare care demonstrau că șansele să devină mamă erau aproape 0.

Cu toate acestea, o minune s-a înfăptuit în viața Ceraselei, iar acum ea este mamă, trăind cele mai frumoase momente din viața ei.

Urmărește materialul video și află prin ce minune a reușit acest lucru: "O măicuţa mi-a binecuvântat pântecul!"

Are doar 24 de ani, dar își organizează nunta și înmormântarea: „Regret că nu voi apuca să îmbătrânesc alături de famili... Când îl întâlnești, simți că îl cunoști de-o viață: 3 semne că ai găsit sufletul pereche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x