Antena Căutare

Cerințele absurde pe care le-a avut o mireasă pentru invitații ei. Ce le-a putut cere înainte de marele eveniment

Ziua nunții reprezintă un moment extrem de important în viața mirilor, iar aceștia își doresc, așa cum e de așteptat, ca evenimentul să iasă perfect. O tânără din Peterborough a luat însă mult prea în serios această dorință de „perfecțiune”, astfel că a ajuns să fie denumită „cea mai strictă mireasă”. Iată setul neobișnuit de reguli impus invitaților!

nunta mire mireasa rochie de mireasa
Jennifer Wilkinson și-a dorit o nuntă „perfectă”, astfel că și-a „chinuit” invitații cu un set strict de reguli. Iată cerințele neobișnuite ale miresei! | Pixabay

Jennifer Wilkinson, în vârstă de 30 de ani, le-a impus invitaților săi o serie de reguli riguroase, iar povestea ei a devenit virală. Unii internauți s-au amuzat pe seama situației, în timp ce alții au catalogat-o ca fiind „absurdă”. Iată ce le-a putut cere mireasa oaspeților săi!

Citește și: Cum arată cea mai sinceră invitație la nuntă. Doi miri au amuzat întreg internetul, iar imaginea a ajuns virală

Setul de reguli pe care o mireasă l-a impus pentru invitații ei. Ce le-a putut cere în ziua nunții

Tânăra a dezvăluit că ceremonia de cununie dintre ea și partenerul ei a fost un dezastru, astfel că s-a asigurat că nunta va fi exact așa cum își dorește. „Au fost câteva certuri cu prietenii și neînțelegeri în familie. Când toți au ajuns la biserică, s-au speriat puțin...”, a recunoscut mireasa, însă aceasta susține că e mândră de deciziiile ei. Iată setul neobișnuit de „reguli” care i-a luat prin surprindere și pe apropiații tinerei:

1. Pentru început, Jennifer și-a dorit nu una, ci trei petreceri înainte de marele eveniment, la care să participe doar prietenele sale fete: un fel de petercerea burlăcițelor. Una dintre ele a avut loc în Ibiza și a costat o avere.

„Poate suna extrem, dar mi-am dorit o vacanță cu fetele, un eveniment ceva mai formal și unul care să fie ceva mai axat pe familie”, a explicat ea, iar invitații au fost nevoiți să se conformeze.

2. Cu o zi înainte de nunta ei, Jennifer a refuzat să ajute cu organizarea, însărcinându-le pe domnișoarele ei de onoare să facă toată treaba: de la aranjarea meselor și a decorațiunilor până la servirea ei cu șampanie. „Și eu am făcut acest lucru atunci când am fost domnișpară de onoare. Pentru a avea o zi perfectă, m-am așteptat la același lucru”, a motivat ea.

3. Regula de trei băuturi. Domnișoarele de onoare nu au avut voie să bea mai mult de trei pahare pe tot parcursul petrecerii, având în vedere că se aflau „la datorie” în marea zi.

4. Regula cu privire la vestimentație. Cavalerii de onoare au fost și ei supuși unor reguli la fel de stricte, aceștia fiind nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro. „Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte”, a mărturisit mireasa, pentru The Sun.

De asemenea, Jennifer a controlat și ținutele celorlalți invitați. „Oaspeților li sa interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare”. Această situație s-a terminat însă cu o reală ceartă, după ce mireasa i-a spus unei prietene că rochia ei este mult prea vulgară și îi interzice să o poarte. „Ea a fost șocată și mi-a spus că altfel nu vine, așteptându-mă să o las să vină cum vrea. Dar nu am făcut-o, iar acum nu mai vorbim”, a explicat „cea mai strictă mireasă.”

5: Regula „fără copii la nuntă”. Jennifer a refuzat să facă orice compromis atunci când a venit vorba ca părinții să vină însoțiți de copiilor lor la marele eveniment. Chiar și nou-născuții au fost „interziși”, iar mireasa le-a impus invitaților să vină fără cei mici. Cei ce nu s-au conformat au fost tăiați de pe listă. „Copiii plâng mereu în biserică exact în cele mai importante momente, iar asta strică totul”, a spus ea.

Citește și: Ce a putut să facă o cumnată miresei, chiar la nuntă. Imaginile au devenit virale

6. Regula „nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit”. Iată că nici adulții nu au scăpat de „furia” miresei, care a explicat că și-a rugat invitații să nu vină cu persoane în plus decât dacă aceștia sunt partenerii lor de viață. Cuplul a invitat 70 de persoane la evenimentul din timpul zilei, și alte 60 la petrecerea organizată seara.

„Vin dintr-o familie mare, dar am tătai jumătate din invitați. Nu sunt de acord să plătesc pentru rude pe care le văd doar o dată pe an și pentru iubiții lor. Chestia asta a provocat certuri în familie. Le-am sugerat că dacă nu pot ajunge, ar putea să îmi trimită un cadou de nuntă”, a adăugat ea.

7. Regula „fără telefoane mobile și rețele de socializare”. Oaspeților li s-a interzis, de asemenea, să-și folosească telefoanele în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze fotografii pe rețelele de socializare timp de 24 de ore. Jennifer și-a dorit ca primele imagini publicate să fie profi, din partea fotografului ei, și alese chiar de ea. Totodată, oaspeților li s-a interzis să publice imagini în care ea considera că nu arată bine.

Cum s-a desfășurat marele eveniment și cu ce impresie au rămas invitații

Cei care s-au conformat și au onorat invitația la nuntă au fost răsplătiți însă cu bunătăți și răsfățați cu surprize delicioase, printre care și fântâni de ciocolată, un perete întreg de gogoși sau un bufet elegant pentru petrecerea de seară. Invitații s-au putut bucura și de cabine foto profesioniste, dar și de un grătar în aer liber după-amiaza.

Nici mirele nu a scăpat de furia miresei lui, având în vedere că acesta ar fi băut cam mult cu o seară înainte, la petrecerea burlacilor. După toate regulile și împunsăturile, Jennifer insistă însă că prietenii ei au fost impresionați de cum a arătat evenimentul, astfel că acum aceștia îi cer să îi ajute cu planificarea nunții. „E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a mai spus ea.

O fetiță în vârstă de 8 ani renunță la moștenirea uriașă pentru a se călugări: „Nu s-a uitat niciodată la televizor, la ... O broască cu o greutate record a fost găsită într-o junglă din Australia. Cât cântărește și de ce a fost ucisă imediat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x