Antena Căutare

Cine sunt următorii pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii după Regina Elisabeta a II-a.Ce s-a aflat despre Prințul Harry

În urmă cu puțin timp, Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit Jubileul de Platină, zi importantă în care s-au serbat 70 de ani de la urcarea ei pe tronul Marii Britanii. Mulți sunt curioși care e lista de succesiune la tron.

colaj regina elisabeta a II-a Galerie
În urmă cu puțin timp, Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit Jubileul de Platină, zi importantă în care s-au serbat 70 de ani de la urcarea ei pe tronul Marii Britanii. Mulți sunt curioși care e lista de succesiune la tron. | Profimedia

Regina Elisabeta a II-a tocmai a sărbătorit 70 de ani de la urcarea ei pe tron, iar festivitățile de la Jubileul de Platină au uimit o lume întreagă în timp ce fotografiile au făcut înconjurul internetului.

Majestatea Sa are deja 96 ani și face pregătirile pentru când va fi nevoie să fie înlocuită pe tronul Marii Britanii. Regina a spus în repetate rânduri că pentru ea, viitorul rămâne în mâinile Prințului Charles, ale Prințului William și Prințului George.

Citește și: Toți vorbesc de mutrițele Prințului Louis, dar nici George nu s-a lăsat mai prejos la Jubileul Reginei.În ce ipostaze a fost pozat

Regina Elisabeta a II-a “își dorește ca lumea să vadă inima familiei regale și viitorul monarhiei” în membrii apropiați ai familiei regale, potrivit The Mirror. Pe lista de succesiunea la tronul Marii Britanii, ordinea e extrem de importantă.

Cine o va urma la tron pe Regina Elisabeta a II-a și care e lista de succesiune

1. Prințul Charles

2. Prințul William

3. Prințul George

4. Prințesa Charlotte

5. Prințul Louis

6. Prințul Harry

7. Archie

8. Lilibet

9. Prințul Andrew

10. Prințesa Beatrice

11. Sienna Mapelli Mozzi

12. Prințesa Eugenia

Festivitățile de la Jubileul de Platină, o adevărată sărbătoare

Weekend-ul trecut familia regală a Marii Britanii a avut motiv de sărbătoare, cu ocazia Jubileului de Platină menit să serbeze 70 de ani de urcarea Reginei Elisabeta a II-a pe tron. Toți cei dragi i-au fost alături monarhului la festivități și chiar și Prințul Harry cu soția sa Meghan Markle au sosit la Palatul Buckingham.

Citește și: Primul portret al lui Lilibet, fiica Ducilor de Sussex. Micuța a împlinit de curând 1 an. Cu cine seamănă mai mult

La festivități au luat parte și Prințul William, împreună cu Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor. De asemenea, la balconul regal au fost și Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Festivitățile au constat în parade militare, defilări, concursuri de echitație și muzică festivă. Regina Elisabeta a II-a le-a făcut cu mâna de la balconul regal tuturor cetățenilor care au venit să sărbătorească alături de ea.

Majestatea sa, extrem de emoționată, a plâns și s-a dovedit a fi extrem de plină de energie și zâmbitoare. Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge a fost cel care i-a smuls câteva zâmbete străbunicii sale cu ghidușiile pe care le făcea.

De cealaltă parte, Prințesa Charlotte și Prințul George au fost foarte atenți la gesturile lor și și-au conservat emoțiile.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a apărut, joi, la celebrul balcon de la Palatul Buckingham de la Londra, în prima zi a celebrărilor pentru 70 de ani de domnie, aclamată de zeci de mii de persoane, un eveniment fără precedent în istoria Regatului Unit.

Niciodată un suveran britanic nu a domnit atât de mult. Este puţin probabil ca un altul să atingă o astfel de longevitate: Charles, prinţul moştenitor are 73 de ani, fiul său în curând 40 de ani.

Mireasa a făcut pentru invitați o listă clară de reguli! Când au citit-o, toți au fost uluiți. Ce au fost rugați să facă... Cum arată astăzi Eden Wood, fetița care a câștigat peste 300 de premii de frumusețe în copilărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x