Antena Căutare

Viziune înfiorătoare despre venirea lui Iisus pe Pământ: "Se va arăta credincioșilor în Catedrala Mântuirii Neamului!"

Cunoscuta prezicătoare Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune referitoarea la "Venirea Mântuitorului Iisus pe Pământ", odată cu sfințirea Catedralei Neamului din Capitală. Clarvăzătoarea susține că forța divină a coborât asupra tuturor credincioșilor care au susținut prin credinta lor ridicarea și sfințirea lăcașului de cult.

Cunoscuta prezicătoare Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune referitoarea la "Venirea Mântuitorului Iisus pe Pământ", odată cu sfințirea Catedralei Neamului din Capitală. Clarvăzătoarea susține că forța divină a coborât asupra tuturor credincioșilor care au susținut prin credinta lor ridicarea și sfințirea lăcașului de cult.

Mai jos, textul postat pe blogul personal de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu:

În această dimineață,trează fiind, văd stand în pat cu ochii închiși (așa văd eu mai bine
toate Minunile ), văd o SFÂNTA BISERICA mare înspre Sud, cu un interior ce strălucea deo Lumina aurie care venea prin pereții Sfintei Biserici.

Întai mi se arată partea stânga din interiorul Locașului sfânt, care era reprezentată de SFINȚII Săi, pictați dumnezeiesc de frumos. Totul era minunat,totul era la locul lui,nimic nu lipsea,nimic nu mai trebuia adăugat. Interiorul așa cum mi-a fost arătat semăna că două picături de apă cu Catedrala Mântuirii Neamului omenesc.

Forță nevăzută, după ce mi-a arătat partea stânga a interiorului Sfintei Biserici, îmi luminează acum Sfântul Altar cu tot cu,Catapeteasma ,tot de la stânga la dreapta. Părea că tot interiorul Sfintei Biserici,era îmbrăcat în aur.așa de tare strălucea.

În dreapta din faţa Ușilor Împărătești Îl văd pe Domnul nostru Iisus Hristos în carne și oase.

Sfânta Biserica era plină de credincioși care priveau la MÂNTUITORUL și la SFINȚII SĂI care Îl înconjurau. Fără nicio îndoială dragilor, Sfânta Biserica în care IISUS HRISTOS stătea pe scaunul de Judecată,era interiorul (terminat că lucru )Sfintei CATEDRALE a MÂNTUIRII Neamului.

Așa cum strălucește de lumina aurie CATAPETEASMA Sfintei Catedrale, tot la fel străluceau și pereții care erau la gata,din punct de vedere al picturii.

Nimeni din cei foarte mulți prezenți în Sfânta Catedrala, nimeni nu clipea măcar,toate privirile erau spre IISUS HRISTOS! O Lumina aurie,orbitor de stralucitaore invadase Locașul sfânt, iar liniștea divină se așternuse în orișice colțișor.

IISUS HRISTOS fraților,era pe Scaunul judecății particulare,având în Mâna Să,Sfânta și dumnezeiască Evanghelie Cerească. Așadar fraților, să nu mai aruncăm cu piatră în CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI, să nu mai cartim că s-au cheltuit mulți bani,din care se puteau face spitale. Dar oare,vrem să fim un popor bolnav,sau vrem să avem plin sufletul de Lumina Învierii Lui Hristos?

Ce tot se țipă în gură mare,că vrem spitale?
Nu vrem spitale,avem destule! Și cu ajutorul Lui Dumnezeu și al MAICII DOMNULUI vor fi și acestea înbunatatite, aduse la nivel european că aparatură. Medici avem foarte buni, doar să le asigurăm totul acolo unde ei își desfășoară activitatea.

SFÂNTA CATEDRALA a MÂNTUIRII NEAMULUI,s-a ridicat numai cu Voia,cu Puterea și cu Ajutorul Prea Sfintei Treimi și Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

Ridicarea Locașului sfânt,a fost hotărât de Dumnezeu cu mulți ani în urmă, și nicidecum nu a fost un moft al BOR. Cei care au hulit și criticat acest Sfânt locaș al Catedralei Mântuirii Neamului, să nu o mai facă niciodată, și să meargă la PĂRINTELE duhovnic că să se spovedească,că să ia iertare pentru păcatele pe care și le-a atras prin ură și prin tot felul de cuvinte jignitoare ,vărsate cu venin asupra BISERICII LUI HRISTOS și a PREOȚILOR SĂI.
Va veni vremea,și nu este departe,când vom bate la UȘILE SFINTELOR BISERICI a LUI HRISTOS,și nimeni nu ne va putea deschide,deoarece, vor fi zavorate.

Vom cauta să ne ascundem de Apocalipsa care va veni și nu vom avea unde

Vom cere Pămantului să se deschidă că să intrăm de vii în el,dar Pămantul nu se va deschide. Și vom fi lăsăți pe dinafară în mâna vrăjmașului care,ne va chinui trupul și sufletul.
Să ne întărim în Credință fraților, să iubim BISERICA LUI HRISTOS, să respectăm PORUNCILE DOMNULUI și să ne iubim Aproapele că pe noi înșine"
, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Au făcut teren de fotbal din cetatea lui Menumorut. Aici băteam unguri. Acum batem cornere!... Patru cutremure în România, într-o singură zi! Profețiile se împlinesc?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x