Căutare Live

Comuniștii au drogat-o ca să o scoată din România! Povestea incredibilă a prințesei Marina Sturdza! Deși nu are faima legendarei Diana, i se mai spune și ei „Prințesa Inimilor”.

Timp de 50 de ani nu a spus nimănui că este prinţesă. A fost scoasă din ţară sub influenţa drogurilor ca să nu poate vorbi. A stat printre străini şi a trăit ani buni în sărăcie. A ajuns o jurnalistă reputată, a intrat în lumea modei şi-a clădit cariera printre cei mai mari designeri ai lumii.

Timp de 50 de ani nu a spus nimănui că este prinţesă. A fost scoasă din ţară sub influenţa drogurilor ca să nu poate vorbi. A stat printre străini şi a trăit ani buni în sărăcie. A ajuns o jurnalistă reputată, a intrat în lumea modei şi-a clădit cariera printre cei mai mari designeri ai lumii. Este vorba despre Alteța Sa, Marina Sturdza.

Un destin remarcabil, o poveste de viață care ar putea oricând să fie sursa unei producții cinematografice de succes. Dar, mai înainte de toate, o pagină din Istoria României și a românilor pe care fiecare ar trebui măcar să o știm.

Mai ales că personalitatea de sub lupă nu este una oarecare, ci una dintre cele mai cunoscute prințese de-ale noastre.

Cine prințesa cu inimă de aur?


S-a născut în România, fiind descendentă a unei vechi viţe domneşti. Când avea trei ani, a fost scoasă în secret din ţară, familia ei fugind de comunism. A crescut în Canada, iar acum îşi împarte viaţa între Londra, New York şi Bucureşti. A vrut să facă diplomaţie, dar a devenit jurnalistă, afirmându-se în design, modă, arhitectură.

I-a cunoscut pe cei mai mari creatori de modă ai secolului 20, iar când a simţit că lumea asta nu o mai fascinează, a plecat la Geneva, pe un post global la UNICEF. Acolo şi-a descoperit vocaţia de a-i ajuta pe copilașii mai puțin norocoși.

Deși nu are faima legendarei Diana, i se mai spune și ei „Prințesa Inimilor”.

Sursă: Antena Stars/ Wikipedia/ timpul.md

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri