Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Un copil de patru ani, diagnosticat cu cancer, a învins coronavirusul și a ieșit la plimbare. Tatăl lui, emoționat: ”A fost fantastic. E un munte de curaj!”

O mână de om, un munte de putere. Un băiețel în vârstă de patru ani, diagnosticat cu o formă de cancer, care s-a infectat cu noul coronavirus, a reușit să învingă virusul care a ucis sute de mii de persoane, iar acum a făcut prima plimbare. 

Un copil de patru ani, diagnosticat cu cancer, a învins coronavirusul și a ieșit la plimbare. Tatăl lui, emoționat: ”A fost fantastic. E un munte de curaj!”

Archie Wilks, un băiețel în vârstă de patru ani, din Essex, Anglia, a fost lăsat să se plimbe pentru prima oară în două luni de zile, după ce a învins coronavirusul.

”A fost grozav că Archie a fost testat negativ. Am fost în izolare completă pentru că el e foarte vulnerabil și am fost nevoiți să fim foarte precauți.”, a mărturisit Simon, tatăl lui.

”A fost o plimbare fantastică. Ne-am plimbat aproape doi kilometri în apropierea locuinței, până când ei au refuzat că meargă mai departe. A fost mai greu decât îmi aminteam, ne-a lipsit practica.”, a mai povestit tatăl care a declarat că a ieșit la plimbare cu soția lui, de Archie și de geamănul lui.

O adolescentă s-a tuns la zero pentru a fi solidară cu sora ei, care e bolnavă de cancer: ”Nu ești urâtă. Părul nu-ți definește frumusețea!”

Archie Wilks are 4 ani și este diagnosticat cu neuroblastom, una dintre cele mai comune forme de cancer la copii. Micuțul a fost infectat cu coronavirus în timpul tratamentului pentru cancer, însă a reușit să învingă virusul mortal.

Vezi imaginile emoționante, aici!

Archie a fost felicitat de Harry Kane, star al Tottenham

"Bună, Archie. Mă bucur să aud că te simți mai bine și te recuperezi. Ești un băiat puternic, continuă să asculți de doctori, asistente și de părinții tăi,

Cancer, septicemie, gripă spaniolă, tragedii imense și COVID-19. A învins TOT! 101 anișori! „Nu este om! A primit lovituri de la viață din prima clipă! Mama ei a murit când a născut-o!” – FOTO

Am înțeles că tu și fratele tău geamăn, Henry, iubiți fotbalul, așa că jucați-vă în continuare în grădină, stați acasă și îți doresc toate cele bune!", i-a transmis Kane băiețelului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro