Antena Căutare

Copilul lui nu se oprea din plâns. Un tată a făcut o descoperire șocantă după ce a verificat cănița cu pâlnie a fetiței sale

Un tată era de-a dreptul îngrijorat de starea bebelușului său. Copilul său nu se mai putea opri din plâns din cauza durerilor de stomac.

Un tată era de-a dreptul îngrijorat de starea bebelușului său. Copilul său nu se mai putea opri din plâns din cauza durerilor de stomac.

Părintele a apelat la medici, dar odată tratate durerile, reapăreau fără a se cunoaște cauza. Asta până în ziua în care tatăl a verificat cănița din care micuțul bea apă, suc, lapte sau ceai. În cupa/ supapa anticurgere a acesteia erau depozitate particule minuscule de murdărie care între timp au mucegăit.

Pâlnia era plină de bacterii

„Eu și soția mea ne-am îngrozit de faptul că fetița noastră a folosit această căniță atât de mult timp și noi nu am știut cât de nocivă este!”, a declarat Simon jurnaliștilor de la shareably.net.

Un produs controversat

Nu mai e un secret că viața unui bebeluș sau a unui copil poate fi pusă serios în pericol din cauza bacteriilor nocive. Părinții fetiței speră ca produsul să fie retras de la vânzare.

Bacteriii acumulate în dispozitivul anticurgere

Cănița sau cănuța pentru bebeluși, cu supapă, este un dispozitiv de băut intermediar, care ajută micuțul să facă tranziția de la biberon la cană obișnuită. Mai este cunoscută drept cană cu pâlnie sau cană anticurgere.

Are multe beneficii în dezvoltarea lui, dar poate atrage și efecte nocive, dacă nu este utilizată cum trebuie-carii dentare, întârzierea vorbirii, bâlbâială. Iată ce trebuie să știi pentru folosirea corectă a cănuței de bebeluși!
Cănuță pentru bebeluși este făcută din plastic și are un capac țuguiat și un cioc exterior, dar și toarte, care ajută bebelușul să bea mai ușor, fără să verse conținutul din ea.

Vedetele din tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan” au trecut testul cratiţei! Vezi ce au gatit Adina de la Heaven, Fly Proje... Acum e mai simplu ca niciodată! Cum să te lași de fumat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x