Antena Căutare

Creatura bizară care se comportă ca un câine. Este printre cei mai periculoși prădători, dar doarme în pat cu stăpânul lui

Jonathan Araiza are ca animal de companie un crocodil, pe care îl aseamănă cu un câine.

crocodil intr-un colaj de poze Galerie
Jonathan Araiza are ca animal de companie un crocodil, pe care îl aseamănă cu un câine. | Profimedia

În vârstă de 29 de ani, tânărul recunoaște că își petrece timpul alături de crocodilul său și i se pare normal. Ba mai mult, îl lasă să se plimbe în voie prin casă și să doarmă în patul său, notează Nypost.com.

Citește și: Plaja din Europa văzută drept „cel mai rău loc de pe pământ”. De ce turiștii sunt avertizați să nu meargă acolo

Crocodilul care se comportă ca un câine. Care este povestea tânărului ce deține un animal de companie atipic

Crocodilul Gamora, numit după un personaj din benzile desenate, știe să urce scările, dar și să se bucure de iazul pe care stăpânul său l-a creat special pentru a putea să vâneze pești, așa cum își dorește.

„La-m numit așa pentru că atunci când l-am cumpărat era un animal mic și agresiv”, a spus Araiza pentru presa străină.

Chiar dacă, la început, animalul a fost agitat, cu timpul s-a domesticit, astfel că ia parte inclusiv la ședințe foto ca model.

Proprietarul de animale exotice din San Luis Potosí, Mexic, spune că Gamora nu este un crocodil atât de periculos pe cât îi este reputația, recunoscând totuși că este un fenomen destul de neobișnuit.

„Există foarte puține cazuri de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca și Gamora. Pentru specia sa, este un exemplar atât de docil, care îți permite să te apropii și să îl mângâi. Este surprinzător”, a spus Araiza.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cazul real al fetiței care are 19 ani, dar va arăta ca la 4 ani pentru totdeauna. Care este adevărul despre starea ei de sănătate

Dieta lui Gamora constă în carne de iepure, de șobolan, carne de vită, de pui și câteva crustacee, care sunt achiziționate înainte de sacrificare din incubatoare.

Araiza, care a fost întotdeauna îndrăgostit de animalele exotice, are o rutină specială când vine vorba de îngrijirea crocodilului.

„De îndată ce mă trezesc, mă duc și verific termostatul digital, ca să mă asigur că temperatura din cameră este bună. De obicei, atmosfera este puțin rece, dar este ceva care se rezolvă pur și simplu pornind încălzitorul”, a povestit tânărul.

După ce verifică temperatura, Araiza spală zilnic filtrul pentru a nu avea apă murdară.

„Verific să nu aibă zgârieturi și, în general, este bine, până atunci fie iese, fie este deja în zona ei uscată, așteptând să facă plajă”, a adăugat el.

Araiza are, de asemenea, doi chihuahua, dar și o colecție de broaște țestoase. Iubita lui deține și propriile reptile și a ajuns să se bucure de prezența lui Gamora.

„Deși poate că nu pare, este o reptilă care iubește într-o oarecare măsură atenția și faptul că iubita mea are și reptile ca animale de companie a ajutat foarte mult, astfel încât amândoi au reușit să se înțeleagă repede”, a spus el.

Ea este femeia care face furori pe internet cu trupul de adolescentă. Mulți nu i-au nimerit vârsta reală: „Care e secret... Șase pasageri ai unui avion, rugați să coboare în schimbul unei recompense. De ce a avut echipajul de la bord această ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x